Subotica: Dvadesetpetogodišnjak priveden zbog pretnji

Subotička policija uhapsila je A. H. (25), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je A. H., oštećenu vređao, hvatao za vrat i pretio da će ubiti nju i njenu porodicu.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

 021.rsKOMENTARI

 1. NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA, NEGO PO UJACIMA kaže:

  Ma, šta reče? Mora biti da je sin jednog od gologuzih pripadnika bivše radničke klase, kolateralne štete hamzi ga drp privatizacije (da li i okončane, ne zna se) iz ulice te i te, broj taj i taj…čim su ga (i treba ako je pretio) dok se kaže „fanak“ ćorkirali. Nasuprot, onomad, kada me je u sred dana i centra grada izvesni junoša, (ljubi ga majka i još poznatiji otac), udario s leđa pesnicom u obraz, a potom sa drvenom bejzbol palicom izvađenom iz merdže pokušao da ostvari izrečenu pretnju ubistvom, istovremeno pominjući mi majku u glagolskom obliku.

  Iako (ne)delo kažnjivo po KZ, uniformisana gospoda su krivičnu prijavu podnetu s moje strane u startu prekvalifikovali u prekršajnu, a tužilaštvo, potom, u tri navrata odbilo podneske u vidu obrazložene krivične prijave, odnosno prigovora i žalbe zbog, navodnog, nedostatka.dokaza, a da prethodno nije ostvarilo predloženo suočavanje sa „nebojšom“, saslušalo imenovane svedoke, ostvarilo uvid u video zapis kamere…Što bi se reklo, pred zakonom smo svi jednaki, s tim što su izvesni jednakiji od drugih. Malo-malo, pa i sami dolaze pod udar paragrafa koje tako olako zaobilaze. Ako, neka!.

 2. Posmatrač kaže:

  A naš gradonačelnik preti kome hoće, i niko mu ništa ne može. E propala državo.

 3. Ego kaže:

  Oportunitet da primeni na osumnjićenom, pa svi smo jednaki zar ne ? ohh wait…

  „Sve su životinje jednake, ali neke životinje su jednakije od drugih“
  George Orwell

 4. Istina... kaže:

  @NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA, NEGO PO UJACIMA

  Terajte do Ustavnog suda pa, pošto ni tamo nećete ništa uraditi jer „vrana vrani…“, u Strazbur. A to je već druga priča.

 5. Stormwatch original kaže:

  @Istina…

  A jel se poznate vas dvojica?

 6. stormwatch kaže:

  @Stormwatch (ne)original

  Administratori, nije red da objavljujete poruke osoba koje se lazno predstavljaju, a pri tome su jos i prijatelji a mozda i saucesnici ovih kriminalaca…..ako vam jos uvek nije jasno da ja mrzim nepravdu i kriminal, imam dovoljno vremena da to lepo polako nanovo objasnim.

 7. NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA, NEGO PO UJACIMA kaže:

  @ Istina
  Sreća „nebojšina“ (živ bio sto godina), ali i moja, što mu nisam uzvratio, a drugo, du*euvlakački rijaliti „na suvo“ mi je dovoljna satisfakcija.

  @ Stormwach original
  ???

 8. stormwatch kaže:

  @NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA, NEGO PO UJACIMA

  Samo bih hteo da razjasnim nesto.

  Na ovom forumu se par majmuna potpisuje kao stormwatch original….ti idioti i „stormwatch“ nemaju nikakve veze. Za razliku od ovog sto se potpisuje kao „Istina“ a u sustini je samo mali shizoidni nazi multinik shovinista i ovog sto se potpisuje kao „stormwatch original“….ja niti lobiram za kriminalce, niti sam se ikada bavio kriminalom niti zelim da se iko ikada nadje u prilici u kojoj sam ja bio, a to je da je zrtva kriminala na nacionalnoj i verskoj osnovi, da mu se preti pismima na kucnu adresu, da mu se razbijaju prozori ciglama u 4 ujutro, ostecuje licna imovina sa porukama mrznje, napadaju roditelji – a vrhunac svega je dolazak krshnih momaka u pola tri ujutro koji su spremni da iseljuju nacionalno nepodobne rodjene subotichane. Judge Dredd je jedini pravedni sistem resavanja i exterminisanja kriminala i krimosa tamo dole, drugog nema…..posto Judge Dredd nikada nece biti uveden u Srbiju kao exterminator krimosa, tamo promene nema niti ce je biti….tamo ce uvek vladati kriminal, lazh i obmana. Zato kad procitate nesto sa potpisom „stormwatch“ ubuduce, obratite paznju na sadrzaj poruke….

 9. Istina kaže:

  Gospodin „Pametnjaković“ razjašnjava situaciju koju je sam zamrsio sa više nickova. Nažalost, u tome se potpuno pogubio, ni sam više ne zna šta i o čemu piše, da li je pošao ili je došao. Ali zato obavezno sve oko sebe naziva fašistima i nacistima i ostalim naogavnijim izrazima. Istovremeno bi veoma rado zaveo red pomoću Sudije Dreda, naučnofantastičnog lika, izmišljenog, nepostojećeg, fiktivnog. Polako sklapam kockice dotičnog i vidim da živi u nekom svom svetu, paralelnom od postojećeg, u kom je njegova Glava Sudija Dred, ponoviću, naučnofantastični lik, izmišljen, nepostojeći, fiktivan.

  Citiraću ga: „Zato kad procitate nesto sa potpisom ‘stormwatch’ ubuduce, obratite paznju na sadrzaj poruke…. “

  i zaključiti: Zato kada ubuduće budem spazio nešto pod nickom „stormwatch“ ignorisaću i pomoliti se za njegovo zdravlje.

  Da u Srbiji pravdu deli Sudija Dred!? Bože, pomozi mu.

OSTAVITE KOMENTAR