Subotica gradi sportsku salu u Đurđinu

Grad Subotica raspisao je tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju sportske hale u Đurđinu.

Predmet javne nabavke su arhitektonske i inženjerske usluge, usluge urbanističkog planiranja i pejzažne arhitekture, usluge tehničkog testiranja i analiza, kao i usluge energetskog pregleda i energetske usluge.

Rok za dostavljanje ponuda je 22. februar 2016. godine.

Odluka će biti doneta u roku od 25 dana od dana otvaranja ponuda, a kriterijumi za dodelu ugovora su cena i rok za realizaciju ugovora.

Sala_Durdin

E kapijaKOMENTARI

 1. Beli Subotičanin! kaže:

  IZMESTITE ZATVOR IZ CENTRA!!!

 2. Pravdoljub .. kaže:

  Uz svo poštovanje ka građanima Đurđina i ka pokretačima ovoga projekta. Moram da se zapitam jedno. Đurđin koji je infrastrukturno razvijen dobija i sportsku halu. Tavankut koji je privredno jači, nedobija ni običan trotoar. Po kojim kriterijumima se rade projekti?Tavankut nema čak ni vodovod,pije se nezdrava voda. A neko dobija sportsku halu,po meni nepotrebnu dok grad ne reši prvo po naseljima ono najosnovnije. Može li neko da shvati i uopšte da prihvati ovakvo diskriminatorsko ponašanje nadležnih.

 3. mujo kaže:

  Jel to zasluga onog opičenog brke?

 4. Iki kaže:

  Kad već svako tera vodu na svoju vodenicu… …Bilo bi sjajno kada bi se u Šandoru napravio veliki sportsko-rekreativni centar. Recimo, kod Rode, na mestu nekadašnje benzinske pumpe „Gloria“. Ne mora da bude bazen, ako neko misli da je dovoljan onaj na Prozivci, ali može da bude zatvoreni prostor za sve ostale sportove, za borilačke veštine itd.

 5. hudini kaže:

  Ne, to je zasluga Dace Kovacica, a izgradnju finansira Vlada Vojvodine

 6. eustahije kaže:

  uf,pa zar oped Žuti lopovi grade štogod????ajde,“pošteni“ i vi štogod skalapačajte u Subotici…….a,daaaa…….zabole vas za nas…….imate vi vaš Bajmok!!!

OSTAVITE KOMENTAR