Subotica: Marko Vidojković i Nenad Kulačin na protestu u petak!

Poštovani sugrađani,

Pozivamo vas na deseti protestni skup u našem gradu, u petak, 12. aprila u 18 časova na platou ispred Jadrana. Ovog puta, građanima će se obratiti Marko Vidojković, pisac, Nenad Kulačin, novinar – oboje voditelji kultne emisije „Dobar, Loš, Zao“ koja se emituje na TV Šabac, i profesor Duško Radosavljević, politikolog i predsednik Saveza antifašista Vojvodine.

Nakon toga krećemo u protestnu šetnju trasom: Korzo – ulica Dimitrija Tucovića – Trg Sinagoge – Aleja Maršala Tita (šetamo do ulice Petra Lekovića pa se vraćamo nazad) – Trg Sinagoge –Ištvana Sečenjija (pored gimnazije)- Matka Vukovića – ulica Štrosmajerova – završetak Trg Slobode.

I ovog petka, na platou ispred Jadrana, moći ćete nabaviti subotički bedž 1 od 5 miliona i uz dobrovoljni prilog podržati tehničku organizaciju i obezbeđenje protesta.KOMENTARI

 1. džoni kaže:

  Dovedite i glumca Lečića. Da nam se nasmeje onako ljudski i pristojno.

 2. Subotica moj grad kaže:

  Zar mi u Subotici nemamo istaknute licnosti iz raznih sfera delatnosti,vec uvozimo govornike sa strane?

 3. JaPaja kaže:

  Sve suboticanin do suboticanina.

 4. ffilozoff kaže:

  Ko ce placati autobuse radnicima elektrovojvodine za 11. 04.da idu na miting u NS,? I ostalih robova sns-ovaca-,javnih preduzeca?? A i dnevnice placa NAROD ??? Moraju ici,jer to je uslov da rade tamo !!! Vozi se i puno besposlicara za sendvic i pivo,provereno jos od arene u BG ! A ova tri govornika dolaze svojim autima…veeeelika razlika !!!

 5. ffilozoff kaže:

  P.S. vozaci moraju voziti,a voze i one iz ZOO-a…timaritelje?

 6. djordje kaže:

  ffilozoff- Opasno gresis. Svim govornicima su regulisani troskovi prevoza. Pa i protesti imaju centralu u Beogradu , ne budi naivan.

 7. ffilozoff kaže:

  E moj prepametni Djoko,sta Vi uporedjujete? Stotine autobusa,hiljade,sendvica,piva,rakije…sa tri coveka,koji ne uzimaju nista…A placeni analiticari na pinku i heppy-bogami su placeni da pljuju!!! Zao Mi Novog Sada,jer ce biti isran i ispisan,ko onomad Subotica !!! Postavljam Vam pitanje-Ko placa autobuse,gorivo,vozace,sendvice,pivcinu,rakiju i ciscenje posranog grada???

 8. laki kaže:

  @djordje

  Zašto tebe brine to ko i šta plaća? Ništa danas nije džabe. Uhvatili ste se za to ko finansira proteste, a niko od Vas da pomene kako se sve aktivnosti picoustog finansiraju sa grbače građana. Zabole me taman da proteste finansira i „omraženi“ zapad, samo neka dovede do toga da se skine s vlasti ovaj titanin i njegova bagra.

 9. Miso kaže:

  Ako vam je dobro, onda nista!

 10. jaca kaže:

  laki, ffilozoff @ – Nesto je veoma primetno. Naprednjacima se spocitava nekultura i bahatost a citam ove komentare protiv njih u kojima se koristi katastrofalan recnik. Toliko psovanja i nekulture. Jel to ta alternativa njima? Ne hvala.

 11. HPTN kaže:

  @Jaca

  E, pazi, sad ćemo da se pretvaramo da su Vučić, Dačić, Palma, Martinović, Mirović (koji nam je pretio proterivanjem iz vojvodine 90tih, da se ne zaboravi!!!) i ostali neka fina raja koja se šokira kada čuje psovku ili uvredu…Hahahahaha…

  Ko vas ne zna skupo bi vas platio!!!

 12. HPTN kaže:

  Samo da podsetimo, Aleksandar Vučić je

  -govorio „100 muslimana za 1 Srbina“,
  -govorio je da je Velika Srbija njegova ideologija,
  -govorio je da revnosno čita knjige Vojislava Šešelja sa naslovima kao „Pederski isprdak Toni Bler“, „Haška kurva Karla del Ponte“, „Smežurano kengurovo mudo Kevin Parker“
  – išao u Bosnu sa paravojnim jedinicama sa Šešeljem i Nikolićem
  – Uzeo Vojislava Šešelja za venčanog kuma
  – Govorio je da su Toni Bler, Gerhard Šreder i Bil Klinton ratni zločinci, a sada mu je Bler savetnik, Šreder mu dolazi da drži govor na godišnjici stranke, a u Vašingtonu se sastaje sa Klintonom pred kamerama (sve istina guglajte slobodno)
  – Govorio je da Ratko Mladić i Radovan Karadžić nisu zločinici nego heroji
  – Rekao je Ćuruviji da će mu se kad-tad osvetiti, a kad je Ćuruvija ubijen rekao je da mu nije nimalo žao
  – rekao je da se napio od sreće kada je ubijen Zoran Đinđić
  – preko tabli sa natpisom „Bulevar zorana Đinđića“ je lepio plakate „Bulevar Ratka Mladića“

  I sada nas on i njegovi botovi ubeđuju da je on fin i kulturan ćovek koga, jadnog, napada bezobrazna opozicija. Fuj!!!

 13. HPTN kaže:

  Aleksandar Vučić je takođe bio član Vlade za vreme bombardovanja 1999-e i dobio na poklon od države stan u Beogradu u to vreme.

 14. Djux 55 kaže:

  Mnogo pametujete

 15. laki kaže:

  @jaca

  Služimo se tim rečnikom da bi nas ti i tvoje „pristojne“ kolege mogli shvatiti. Pristojnost i SNS se baš ne mogu povezati u istoj rečenici. Znaš to i sama.

 16. Hrvoje Macanović kaže:

  Meni je stvarno žao ovih što su popušili na prethodnim izborima… Duša me zbog njih bole i još me nešto zabole … Mene zabole, a meni je zapravo baš fino …
  Putujem bez dinara na miting pobednika prethodnih i budućih izbora (parlamentarnih, lokalnih, predsedničkih) … Dobijem gratis sendvič, kafu i besplatan bedž, dok ovi nesrećni gubitnici, botovi i ostatak „krezube Srbije“ treba da cepaju sopstvene đonove, da kupuju bedževe i još povrh toga još da slušaju ova tri cirkuzanera …. Ha ha ha … 😀
  Dame i gospodo gubitnici. Ko vam je kriv što ste glupi. Ako ovako nastavite jedino što ćete dobiti jeste čir na želucu. Kod nekih koji ovde često komentarišu već se očituju psihotični simptomi, kao što su stvaranje iskrivljene percepcije stvarnosti … Pa, ljudi, zar ste toliko blentavi da ne vidite da ste postali najobičniji magarci zarad tuđih interesa?!

 17. Istina... kaže:

  @Hrvoje Macanović

  Vi ste deo Agenture koja ima za cilj da unese neslogu medju građanima. Prozreni ste. A prozreo sam vas (množina) ja. Protiv Istine nema spasa. Ja sam otrovan po Familiju.

 18. ffilozoff kaže:

  Hrvoje-za ovaj inteligentan govor,zasluzili ste pored sendvica i kitu kuranfila,,,

 19. Dva u jedan kaže:

  @HPTN – još mi nisi odgovorio u kojih 107 gradova Srbije se održavaju protesti?

 20. Fux kaže:

  Citat : ‘ i profesor Duško Radosavljević, politikolog i predsednik Saveza antifašista Vojvodine’ Citat završen.
  Antifašisti ? Oni koji su istrebili izvorno stanovništvo Bačke -Vojvodine 500.000,00 Nemaca.Austrijanaca , 250.000,00 Mađara ,min 150.000,Hrvata , Jevreja , imučnu Srpsku školovanu intelegenciju . Oteli im nekretnine i kuće u kojima i danas stanuju ,opljačkali su ih ,uništili su im proizvodne pogone. Uništili su kompletnu privrede Vojvodine. Grad Subotica ostala bez važnih infrastruktura ,samo da pomenemo Tramvaj koji je bio u saobračaju još iz vremena Austrijskog Carstva, Željejzničku infrastrukturu Vojvodine-koja je bila žila kucavice privrednog razvoja ,uništili su rečno brodarstvo ,kanala iz vremena Austrijskog Carstva ,kasnije Austrougarske nisu održavali pa i sad se koriste za septičke jame sa zagađenom vodom. Subotica jedno vreme najveći grad u ovoj regiji svelo se na običnu palanki-Tursku kasabu. Sve fabrike su uništene,nem više proizvodnje ničega. Samo se kuka strancima z a’ulaganje’ nudeći im najjeftiniju radnu snagu u Evropi. Zaslužni su ,svaka im čast…samo ne znamo za šta ? Da nam ljudi bre danas beže iz države ostavljaljući sve za sobom…?

 21. MA ŠTA MI REČE kaže:

  @ Miso
  Ako osim proste i kusur rečenice nisi u stanju da sastaviš „tri čiste“ u većeg formata, na primer u okviru prosto i proširene, odnosno složene rečenice, „onda ništa“, kao što kažeš i sam.

  @HPTN
  „Ha, ha, ha…said the clovn“ u oličenju bivšeg ministra kulture(?!) na protestu u Beogradu i, istina, u nešto blažoj varijanti, od strane lokalnog mu trabanta, pratioca, satelita..,@HPTN, u odgovoru na @ Jacin komentar. Inače, kao bleda „kopija“ svojevremenog (1967.) hita grupe Manfred men od značaja.samo za izvesne čike u belom..

 22. Istina... kaže:

  @Dva u jedan

  Oni nikada ne dokazuju svoje tvrdnje jer ne mogu, nemaju čime, sve su lažne. Na svaku razotkrivenu laž odgovaraju novim lažima. Lažu vekovima, na lažima zasnivaju celu svoju vladavinu.

  Citat: „Talmudski nauk zastupa jedan dijabolički princip: samo Židovi su pravi ljudi, svi ostali su samo životinje u ljudskom obliku, a kojima je Bog dao samo zato da Židovima bude ugodnije kada ih te životinje u ljudskom obliku služe. Svi nežidovi su samo goji i u borbi protiv ljudske stoke, po Talmudu, Židovima je sve dozvoljeno, nema moralnih barijera. Može se goje lagati, varati, krasti. Može ih se i silovati i ubijati. Postoje na stotine pasusa u Talmudu koji opisuju ove opisane stvari. “

  https://hrvatskoobrambenostivo.files.wordpress.com/2015/07/talmud-e28093-c5beidovska-knjiga-zla.pdf

 23. Dva u jedan kaže:

  @Istina – Tačno, čitao sam, „Kada naš Mesija stigne na ovaj svet, svaki Jevrejin će imati po 1000 robova – gojima da ga služe“ (Talmud), ali kakve veze to sada ima sa budalama koje veruju da se protesti održavaju u 107 gradova Srbije kada im to oni koji ih vode (za nos) kažu? Odnosno budalama koje veruju sada, kao 5.oktobra za Slobu, da „samo njega treba srušiti“ i treba da dođe na vlast „bilo ko“ jer „od njega (sada Vučića) NE MOŽE BITI GORI“! Samo to treba uraditi pa će sve da se reši. (Da, naravno, i LUSTRACIJA – malo da mi vešamo po ulicama i čupamo brkove – što reče Čanak za Slobu pre 5. oktobra pokazujući banderu na Terazijama: TU ĆE DA VISI). Idioti.

 24. Istina... kaže:

  @Dva u jedan

  „kakve veze to sada ima sa budalama koje veruju da se protesti održavaju u 107 gradova Srbije…“

  Upravo su te budale suština, ta masa (za ostvarivanje interesa silom) ne razmišlja kritički nego sve što joj se servira guta kao ćurka kukuruz. Tako i tu laž o 107 gradova gutaju. Sve je u propagandi, 107 je više nego istinit broj i zvuči bolje, jače, ima više efekta. Te budale su poput policije i vojske – postupaju po naređenju a ne po savesti, znanju, propisima. Te budale su gojimi, iznad njih su nadbudale ali takođe obični gojimi. Nemam ništa protiv nikoga sve dok ne utiču na moje interese. U Jugoslaviji koja nikada nije umrla moji su interesi ugroženi zahvaljujući šačici nadbudala i armiji budala ali i agitpropu Agenture – svi zajedno čine zaokruženi Antisistem. On uništava sve normalno, ispravno, zdravo, prosperitetno.

OSTAVITE KOMENTAR