Subotičani pevali sa Željkom Vasićem

Numerom „Ti i ja“ Željko Vasić otvorio je spektakularan koncert koji je večeras, u okviru proslave Dana grada, održan na subotičkom Trgu slobode. Pred oko pet hiljada Subotičana, u sjajnoj atmosferi koja je vladala tokom koncerta, nizali su se njegovi hitovi „Atina“, „Nema dalje“, „No pasaran“, „Na pola metra“, „Željo moja jedina“, „Zauvek“, „Bez milosti“, „Žena kao ti“, „Samo moja“…

– Osetili smo pozitivnu energiju koja je vladala između nas i publike. Subotička publika je divna, a bez podrške publike nema ni dobrog koncerta. Divno je što smo zajedno sa subotičkom publikom uspeli da ovaj koncert učinimo uspešnim – izjavio je, nakon koncerta, Željko Vasić.

Vasić je izrazio zadovoljstvo što su Subotičani gotovo horski pevali svaku njegovu pesmu i najavio turneju naredne godine kada, kako je rekao, proslavlja punoletstvo u estradnim vodama.

subotica.rs

Vidi: GALERIJA SLIKAKOMENTARI

 1. Volimljude kaže:

  Pet hiljada ljudi nije bilo na trgu. Bilo je nešto više od hiljadu.

 2. avet kaže:

  Moja zamerka organizatorima ove serije koncerata za dan grada Subotice je loš tajming nastupa mađarske, svetski poznate i priznate etno-folk mađarske pevačice Palya Bea, koja ima izuzetno dobar, fantastičan glas.
  Njen nastup su organizatori stavili u petak od 22.30 – 24.00časova.
  Njena potencijalna publika i slušaoci nisu omladina i tinejdžeri, već slušaoci srednjih godina i stariji.
  Ova publika u 22.30 časova se u normalnim okolnostima, sad malo da karikiram stvari, već sprema u krevet na spavanje.
  I, sad ne kažem ja da ta publika nije mogla doći, ali baš nisam ni potpuno siguran da ovaj termin nije zlonamerno dat, iz razloga da se pokaže da je potražnja za mađarskom muzikom i za mađarku publiku slabo posećena i slabo tražena u gradu Subotici, pa ubuduće se možda ni ne treba ozbiljnije baviti mađarsim auditorijumom.

OSTAVITE KOMENTAR