Subotičanin podigao 6 miliona evra

U istoriji Državne lutrije Srbije 15. januara izvučena je najveća Loto premija. Za manje od mesec dana vlasnik dobitnog listića uplaćenog u Subotici, javio se da preuzme novac. Ipak, kao i većina prethodnika, rešio je da ostane anoniman.

– Osoba koja je osvojila najveću Loto premiju u istoriji Državne lutrije Srbije javila se sa dobitnim listićem u zakonskom roku da preuzme svoju premiju. U skladu sa članom 33. Zakona o igrama na sreću, Državna lutrija Srbije nije u mogućnosti da objavi identitet osobe, jer nije pribavljena njena pisana saglasnost – rečeno je medijima iz Državne lutrije Srbije.

Srećnik iz Subotice u dinarima će dobiti 716.879.535,00 dinara.

alo.rsKOMENTARI

 1. Suboticanin kaže:

  Uzdravlje i pametno da ih troskaris 😉

 2. Esperanca kaže:

  Svaka mu cast. Covek (zena) im dobre zivce. Da sam ja osvojio jednu takvu premiju, stajao bih vec sledeceg dana jos pre zore pred vratima lutrije.

 3. Sofronije kaže:

  Sa srećom i u zdravlju ih potrošio sugrađanine 🙂 ! I netreba da se zna ko si, samo bi imao nevolje od toga…

 4. Jkl kaže:

  Iskrena čestitka. Srećno!

 5. Igor kaže:

  Svaka cast Zoki…u zdravlju ih potrosio

 6. Anonimni kaže:

  sve najgore

 7. Istina... kaže:

  Botovi zamazuju oci pred istinom. Burgeri, nad sendvicimaa, nemaju alternativu.

 8. zis kaže:

  Aha ,i onda je mrmot zavio čokoladu u celofan i stavio roze mašnu.

 9. Lenin kaže:

  Jašta!Aha!Nego…

 10. Istina... kaže:

  Ilustracija priložena tekstu podseća na instituciju Zaštićeni svedok.

 11. Indijanac kaže:

  Može li samo jedno milionče na zajam?
  Imam ideju za jedan strašno dobar i siguran biznis.
  Majke mi vraćam pare, samo da obrnem koji put….

 12. stormwatch kaže:

  Neka je sa srecom, i sad lepo emigracija!

 13. Finansijski genije kaže:

  @ stormwatch
  Zasto bi isao covek u emigraciju. Novca ima dovoljno i „za leba i na leba“ ako pare ne propije i ne prokocka ima od cega da zivi do kraja zivota sa sve naslednicima. Odlazak u emigraciju znaci odlazak u nepoznato, zapoceti zivot iznova, i rad i samo rad, jer svoj lutriski dobitak u dinarima ne moze da iznese iz zemlje. Kakvu korist ima onda od zivota u inostranstvu dok mu lova lezi u domovini.

 14. Punisher kaže:

  Cestitam. Odmah otkazi srpsko drzavljanstvo, kupi drugi, svejedno koji samo da je EUi napusti ovu naprednu drzavu zauvek. Tu nisi na sigurnom. Budi skroman i lova ce ti biti dosta do kraja zivota

 15. pista kaže:

  Loto je porez za naivne da bi se posle od tih kvazi nagrada putovalo po Srbiji i vodila kampanja. Providno…. a vi budite sretni ako uleti trica, u najboljem slucaju cetvorka.

 16. Pavao kaže:

  Ove pare se vraćaju u budžet, jedan deo ide u zločinačku organizaciju, ostalo za penzije itd.

 17. stormwatch kaže:

  @Finansijski genije

  Razumem pitanje, hvala na istom.

  Ako nije deo botovsko-kriminalne grupe koja vlada zemljom tesko njemu sa tim parama u zemlji, jer ta grupa vec jako dobro zna ko je dobitnik i tu moze da bidne svasta.

  Toj sretnoj osobi koja je dobila glavnu premiju na lotou, zivot u Srbiji je odjednom potpuno isto tako nepoznat kao i zivot u inostranstvu, a bolje je sa tim novcem otici u inostranstvo i mirno ziveti, nego razmisljati svaki dan o tome sta ce bidne ako bidne. Takve stvari se veoma brzo saznaju, prosire i onda. Sto se tice novaca u Srbiji a zivota u inostranstvu, finansijski genije.. *decenijama mozete ziveti u inostranstvu, a da su vam novci u Srbiji.

 18. finansijski genije kaže:

  @ Stormwatch
  Zao mi je ali ja jos uvek ne shvatam kako se novac stecen u Srbiji iznosi u inostranstvo? I to jos 3/4 milijarde dinara.

 19. bac Vranje kaže:

  pitas Vulina on je strucnjak za takve stvari on je za

OSTAVITE KOMENTAR