Subotičanin uhapšen zbog sumnje da je obljubio devojčicu

Policija je uhapsila M. R. (50) iz Subotice zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad nemoćnim licem.

– Sumnja se da je on tokom oktobra ove godine više puta obljubio četrnaestogodišnju devojčicu. Po nalogu višeg tužioca osumnjčenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu – navode u Policijskoj upravi u Subotici.

Prema nezvaničnim podacima devojčica pohađa Specijalnu školu za decu sa posebnim potreba.

Navodno je njihovom upoznavanju prethodila prepiska, a njen nestanak prijavila je majka nakon čega je policija odmah pronašla dete i uhapsila pedestogodišnjaka.

Trenutno o ovom slučaju ni u jednoj ustanovi u Subotici nije moguće dobiti zvanične podatke i kako je devojčica.

Prema Krivičnom zakonu za obljubu nad nemoćnim licem ili ako neko iskoristi duševno oboljenje, zaostali duševni razvoj, drugu duševnu poremećenost, nemoć ili kakvo drugo stanje tog lica usled kojeg ono nije sposobno za otpor, predviđena je kazna zatvora od pet do 15 godina.

ALO

 KOMENTARI

 1. ? kaže:

  Sramota šta se radi u navodno mirnoj, kulturnoj i tolerantnoj Subotici. Pedesetogodišnji magarac obljubio devojčicu, pitam se koliko je desetina pa možda i stotina još ovakvih neprijavljenih slučajeva.

 2. Vesna kaže:

  Klosar, takvima kastracija javno pa da se ostali maloumnici zapitaju da li ce ikada tako nesto da im padne na pamet!!! Majka sam dvoje zenske dece i jeza me prolazi od same pomisli sa kakvim izopacenim retardima delimo grad.

 3. Ludi milojko kaže:

  TU MAGARCINU JAVNO OBELEZITI A NE DA SE KRIJE IZA INICIJALA

 4. Imena na sunce kaže:

  Ajmo puno ime i prezime na sunce.

 5. Sudija i njegov dzelat kaže:

  Kada se istraga nad osumnjicenim zavrsi i nadlezni istrazni organ optuznicu kompletira, i preda nadleznom sudu, ime optuzenoga ce biti i zvanicno objavljeno. U to sam vise nego siguran. Problem je jedino sto ce do tada poneki sugradjanin umreti od znatizelje, jedne vrlo opake bolesti koja se tesko moze izleciti.
  Prizemna i priprosta Subotica, je od uvek bila prijemciva za zakone ulice, razularene gomile i spremnosti da svakoga koga ona smatra da treba – lincuje. Posle moze ko hoce da se bavi pravnim normama i postivanjem zakona. Glavno je da je krvozedna gomila utolila svoju zedj.

 6. Balkanska pravila kaže:

  @Sudija i njegov dzelat

  Baš sam pročitao jako lepu primedbu u vezi punog imena i prezimena ovog klošara na drugom lokalnom sajtu.

  Izvesna osoba je tamo napisala da su imena i prezimena navodnih dužnika gradu Subotici za neke poreze i šta ti ja znam uredno objavljena javno i data na uvid (ako se dobro sećam to je bilo u pdf fajlu). Znači po tvom, imena ljudi koji nemaju od čega da plate i duguju 200 ili 300 dinara mogu da se provlače kroz naprednjačku mašineriju, ali ovaj tvoj ljubimac silovatelj i kandidat realiti šou programa je zaštićen pa ne može da mu se napiše ime? Jebem te u logiku.

 7. Sudija i njegov dzelat kaže:

  @ balkanska…
  Ja tebe takodje. Pokusavam samo da da vam bar malo priblizim civilizacijske norme koje su posledica razvoja ljudskog drustva i kulture. Da li mozete da shvatite sta su to zakoni i pravne norme? Da li mozete da shvatite da vi koji ste primitvna podivljala ulicna rulja niste ovlasteni da nekome sudite. Da u drzavi Srbiji postoji policija i sudstvo na koje su prenesena takva ovlastenja. Prenesena su stoga da ne bi ulicna olos isla okolo i sudila po svojoj primitivnoj logici dok jos nije zavrsena nikakva istrazna radnja ili slicno. Daleko ste vi od pravne drzave, ali vrlo blizu prapocetcima ljudske civilizacije. Bas i zato se strani investitori utrkuju da dodju medju vas jer nigde nece naci tako blesavu radnu snagu koja radi bez radnog vremena i zadovoljna je na kraju rada sa jednim naramkom sena. Za nesto drugo niste upotrebljivi sa takvom logikom, takvim obrazovanjem, i takvom kulturom. Onda se jos pitate odakle dolazi nasilno ponasanje medju mladima. Svi ste vi samo sirove i tupe siledzije zeljne tudje krvi. Takvi su vam bili roditelji,. takvi ste vi, i takva su vam i vasa deca. Jedna neopisiva beda prmitivne, zaostale, smrdljive rupetine u kojo zivite i u kojoj vaze iskljucivo vasa i samo vasa – Balkanska pravila.

 8. Balkanska pravila kaže:

  Ja sam te lepo pitao otkud lopovskom naprednjačkom šljamu pravo da za 200 dinara neplaćenih taksa pravi i objavljuje spisak sa imenima i prezimenima subotičana? Ti si kao i svaki vučićev bezimeni kreten pričao o pravu i krvožeđi.

 9. Balkanska pravila kaže:

  Upravo saznah da se ovaj ološ zove Mladen R…, eno ga na facebooku. Višestruki silovatelj maloletne devojčiće koja ide u školu za decu sa specijalnim potrebama.

 10. realna.. kaže:

  Sudija i njegov dzelat …Ti ces da pricas nekome o zakonu …

 11. Pitanje kaže:

  A gde je ona nacionalistička baraba što se potpisuje lažnim istinama da se izjasni? Jesu li ovo cionisti i agentura napravili ili možda njegov zemljak?

OSTAVITE KOMENTAR