Subotičanka podvodila ćerku

 

Protiv Subotičanke Eleonore R. (42) Više javno tužilaštvo vodi istragu zbog sumnje da je svoju četranaestogodišnju ćerku podvodila muškaracima i seksualne usluge sa njenim maloletnim detetom im naplaćivala 6.000 dinara, saznaje „Blic“.

Kako saznajemo, majka monstrum je ove godine, od januara do polovine februara u svojoj kući u Subotici primala muškarce koji su imali seks sa njenom maloletnom čerkom i za to im je naplaćivala.

Eleonora R. je ćerku podvodila u svojoj kući u širem centru Subotice.

– Svoju maloletnu ćerku ona je predala drugim licima, starijim muškarcima, radi vršenja prostitucije. To je radila tako što je u više navrata mobilnim telefonom stupala u kontakt sa trojicom muškaraca iz Subotice i obližnjeg naselja. Dogovorila bi sa njima da dođu kod nje kući da bi imali seksualni odnos sa devojčicom – kaže izvor „Blica“.

Muškarci su sa četrnaestogodišnjakinjom imali seksualni odnos dok se njena majka nalazila u susednoj prostoriji!

– Osumnjičena je svaki put za podvođenje svoje maloletne ćerke dobijala 6.000 dinara. Svesno je sve radila – kaže sagovornik.

Eleonora R. je osumnjičena za krivično delo trgovine ljudima., a u Višem sudu u Subotici „Blicu“ je potvrđeno da se osumnjičena nalazi u pritvoru i da je Više javno tužilaštvo pokrenulo istragu.

Prema rečima Rajka Maravića, portparola Višeg suda za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora od pet do 20 godina.

 

BLICKOMENTARI

 1. Liberty kaže:

  Ne vidim nikakve olaksavajuce okolnosti za ovakvo zlodelo – znaci 20 godina monstrumu od „majke“! Devojcici pruziti svu mogucu pomoc, pogotovo psiholosku

 2. ... kaže:

  Bolesne li žene!.. Sto nije sebe prodavala???

 3. Dajana kaže:

  Neka crkne monstrum bedni od budaletine a ne zene.majke !!!!

 4. avet kaže:

  A sad lepo „mama“ da napravi spisak mušterija koji su joj konzumirali ćerku i njih isto kazniti, jer nije ovde samo obična prostitucija u pitanju, već se ovde radi o maloletnoj devojčici, predpostavljam da su i mušterije znali da je maloletna.
  Tu ima više elemenata krivičnog dela, zabranjena trgovina decom, prostitucija, možda i pedofilija.

 5. Tup ko turpija kaže:

  Detetu doživotno izdržavanje. majci doživotni zatvor isto kao i bolesnim majmunima. Robija pa neka ih trte IN osobe..

 6. ................. kaže:

  Ona nije majka.što nije prodavala sebe? ??I 20 god joj malo

 7. Zorica 2 kaže:

  Ma 20godina i pomoći djetetu maximalno.
  Koji um to može smisliti? Opasna i za svoje dete i za okolinu. Škot žena!

 8. Boxi kaže:

  Lepo spisak „klijenata“ pa i njih u zatvor.

 9. Luka kaže:

  Lepo spisak klijenata pa da ih mi posetimo, bolesnici napaceni.

 10. kk kaže:

  Ne piše je li i među mušterijama bilo maloletnih što nije isključeno.

 11. Pravnik kaže:

  Obzirom da je devojcica 14 godina svako ponaosob od tih koji su koristili njene seksualne usluge moze se i mora procesuirati za pedofiliju po slovu zakona bez obzira sto su za tu „uslugu“ platili.

 12. Tup ko turpija kaže:

  Bolesnici najbolje će Vam biti da se sami prijavite policiji, nego da Vas narod nađe-a naći će Vas , jer mali je ovo grad…DETE STE SEXUALNO ISKORIŠTAVALI. Monstrumka koju ću nazvati ženom koja je rodila ovo dete , mora priznati ko su bili klijenti..bolje joj je..

 13. gg kaže:

  Ovde je reč o duboko poremećenim porodičnim odnosima.Majka sasvim sigurno nije normalna u glavi.Ko zna čega tu još ima usput:alkoholizam,droga,neimaština,razvedeni brak,Romi….u svakom slučaju ovakve pojave su moguće samo u problematičnim rubnim delovima društva…

 14. Srbija drzava prava kaže:

  Zenska osoba koja je napunila 14 godina zivota moze imati prema zakonima Srbije seksualne odnose sa kime hoce i koliko hoce. Sto se prostitucije i podvodjenja tice, to je jako rastegljiv pojam i treba ga konkretno i nepobitno dokazati.

 15. kaja kaže:

  U moru komentara o majci monstrumi nekako izmiču „gospoda“ pedofili. Nadam se da će majka i gomila pedofila dobiti zaslužene kazne. A devojčici omogućiti normalno detinjstvo, koliko je to moguće nakon svega što je preživela. Strašna vest… strašna

 16. Zgrozen nad laznim moralom kaže:

  Pre par nedelja se na ovom portalu gomila visokomoralnih dusebriznika zgrazala nad navodnim silovanjem jedne sedamnaestogodisnjakinje. Nakon toga nismo vise ni jednu rec culi o tom dogadjaju. Meni se cini da bi tu pricu o silovanju i pijanki cele noci neko vrlo rado sklonio pod tepih. I ova prica o prostituciji i podvodjenju ne pije vodu jer je su takve stvari normalne u drzavi Srbiji i predstavljaju samo jedan deo nacionalnog folklora.

 17. abe kaže:

  Nije mi jasno koji mozak moras biti da dajes negativne ocene na komentare, pogotovu na one koji osudjuju ovakvu nazovi „majku“. Da li vi uopste imate mozak ?

 18. Anonimni kaže:

  Necu vise komentara nek svako gleda svoje u picku materinu i bi imate svoj zivot gledajte to ….Pozdrav od majke cerka

OSTAVITE KOMENTAR