Subotički sajam od 31. maja do 2. juna

Dvanaesti Međunarodni i regionalni sajam – Subotički sajam 2018 održaće se od 31. maja do 2. juna 2018. godine u Subotici, u Hali sportova.

Kako najavljuju iz Regionalne privredne komore Severnobačkog okruga, akcenat ovogodišnjeg sajma biće na oblasti turizma.

Pored toga, privrednici će na poslovnim sastancima imati priliku da se upoznaju i razmene mišljenja i iskustva.

„Pružamo mogućnost promocije proizvoda i usluga prema potrebama i programima izlagača, odnosno prema prirodi eksponata i usluga, u vidu prezentacije, degustacije, isprobavanja proizvoda i tome slično“ – navode u komori.

Pored preduzeća, privrednika i turističkih organizacija iz naše zemlje, pre svega iz Vojvodine, svoje prisustvo su najavila preduzeća i poslovni ljudi iz celog regiona, a naročito iz Mađarske, Hrvatske i Republike Srpske.

„Subotički sajam 2018 nudi prostor i mogućnost za predstavljanje, upoznavanje i stručne kontakte za privrednike iz Srbije i iz država u okruženju, odnosno doprinosi izgradnji i jačanju prekogranične i međunarodne saradnje. Naša vizija jeste da ova manifestacija pruži prostor privrednicima da prikažu svoje proizvode i usluge širem krugu potrošača“, navodi se u pozivnom pismu za ovu manifestaciju.

 

RTVKOMENTARI

 1. tarabetina kaže:

  zasto nije u expo centru ?

 2. avet kaže:

  @tarabetina
  Pitaj Boni Lasla, možda on ima odgovor na tvoje pitanje.
  A možda i nema.

 3. aleksa kaže:

  Pa ovo je i izgradjeno kao sajamsko-sportska hala, a sto je neko kasnije pokusao da izvede neke svoje fantazije – izgleda palo u vodu. A plava kocka ispred hale je vrhunac koliko smo seljaci .

OSTAVITE KOMENTAR