Sudar dva motocikla kod Kanjiže, oba vozača poginula

Dva mladića poginula su u saobraćajnoj nesreći u Totovom selu, kod Kanjiže.

Nesreća se, kako javlja Pink TV, dogodila u Ulici Tot Jožefa kada su se sudarila dva motocikla.

Jedan motocikl je vozio Sloboda Roland (23), a drugi Kristof Cikos (17).

Obijica su poginula na licu mesta. Utvrđeno je da su oba mladića vozila neregistrovane motocikle.

Uzrok nesreće biće utvrđen istragom.KOMENTARI

 1. Realan kaže:

  Saučešće porodicama.

 2. ‚Pravdoljub kaže:

  Slava im. U ovakvim situacijama da bi se iste sprečile neophodan je za početak veći broj pripadnika MUP-a i ne samo saobraćajaca nego i onih iz poretka. Policajci nesmeju biti niti najmanje sentimentalni ka ovakvim licima, ono da saobraćajac uzme hiljadu-dve ne opravdavam ali nekima starijima koji ne vežu pojas ili jure, ne pale svetla i valja tako jer ne ugrožavaju nikoga ali ne poštuju zakon. zakon se mora poštovati ako želimo da nam bude bolje isto tražiti ne možemo dok mi sami bolji ne budemo..

 3. Megatron kaže:

  @Pravodljub

  Za ovo nisu policajci krivi nego retardirani roditelji koji ne zele decu da vaspitaju. Sada vise i ne moraju.

 4. Mare kaže:

  @Pravdoljub
  A koga ja to ugrozavam ako ne vezem pojas? Vas?
  Za sve ostalo se slazem, prebrza voznja, voznja u pijanom stanju, prolazak kroz crveno svetlo,… kaznjavati!
  Ali pojas je najcesca kazna, a najveca glupost, jer nikog drugog u saobracaju ne ugrozavam sem sebe. A evo treniram npr. boks, opasan sport, ugrozavam sebe svaki put kad udjem u ring. Hocete me kazniti zbog toga?

 5. Megatron kaže:

  @Mare Koristis rukavice za boks ?

 6. Opsta odgovornost kaže:

  @Mare Ako nisi vezan pojasom a dogodi se relativno bezazlena nesreca…jedan automobil udari u tvoj automobil nekom manjom brzinom…ti cimnes glavu i udaris u vetrobran i ne daj boze pogines… E dragi Mare, tad ce vozac drugog automobila , zbog nasih losih zakona i tvoje neodgovornosti, ceo zivot da izdrzava kaznu koju mozda nije zasluzio

 7. Megille kaže:

  @ Mare : Ugrožavaš Mare bre državu ,jer tvoje lečenji pri nezgodi će koštati državu i poreske obveznike Srbije…

 8. bac Vranje kaže:

  @ Opsta odgovornost
  i onda se desi kao pre mesec dana, klinci upali u jezero i zato sto je bio vezan udavio se vozac, ostali nisu bili vezani i preziveli. Primera ima i za i protiv.

 9. ‚Pravdoljub kaže:

  Zakon nalaže vezivanje pojasa, kao i niz drugih tačaka. Naše je da li će mo isti poštovati ili će mo za bezazlene stvari plaćati kazne. Vi gospodine bokser znate hoćete li sevezivati ili nećete , što se mene tiče ne morate ništa od navedenoga. Svako snosi svoju odgovornost.

 10. ‚Pravdoljub kaže:

  @MARE-pročitajte komentar na koji ste mi dali repliku-pažljivo.““““.ali nekima starijima koji ne vežu pojas ili jure, ne pale svetla i valja tako jer ne ugrožavaju nikoga ali ne poštuju zakon““““

 11. Prirodna selekcija kaže:

  Mare ti ugrozavas milone ljudi koji placaju zdravstveno osiguranje jer svojim novcem tj. doprinosom su prinudjeni da placaju tvoju blesavost kada se povredis i moraju biti solidarni u tvom lecenju. Jedino pozitivno je da osiguranje nije u obavezi da plati nikakv regres onome ko nije koristio sigurnosni pojas. Pozitivno je takodje da oni koji ne vezu pojas i poginu, doprinose prirodnoj selekciji covecanstva i pretstavljaju odlican primer Darvinizma.

 12. Dva u jedan kaže:

  @Mare – znaš ono kada su Lala i Panta stradali u nesreći. Panta nije vezao pojas i strašno: tamo glava, tamo ruke, tamo noge…a Lala je vezao pojas i sedeo je K`O DA JE ŽIV!

 13. Rok kaže:

  NAJVISE IMA NEZGODE zbog neobelezja,losih puteva,inajgore loseg rezima saobracaja tj.semafor pusta nakon nekoliko sekundi na duploj traci vozila iz sup.smera,ili glavni put u naselju skrece 90 stepenibez razloga kao glavnj.itd.saobr.inzinjeri razmislite ne samo odlucite !

 14. Anonimni kaže:

  oba dvoje su vozili kross motore ! a kross motor se ne registruje !

 15. Imre Szalma kaže:

  epitaf….. “ ovde počiva ko je imao pravo prvenstva „… 🙁

OSTAVITE KOMENTAR