Sutra druženje pasa u Dudovoj šumi

Radna jedinica Zoohigijene JKP ,,Čistoća i zelenilo“ i Subotičke njuškice organizuju zajedničko druženje pasa iz Prihvatilišta za napuštene pse i mačke i pasa o kojima brinu ,,Subotičke njuškice“. Družanje pod nazivom ,,Kotrljanje sa Aishom“, koje je naziv dobilo po psu invalidu koji se kreće pomoću kolica, će se održati sutra u Dudovoj šumi kraj jezerceta sa početkom u 17 časova. U toku druženja svi zainteresovani vlasnici i građani biće upoznati sa odgovornim vlasništvom.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Pera kaže:

  Samo da pored druzenja skupite i sav izmer iz parka:-)

 2. Lerch kaže:

  krpelji u parku likes that!

 3. (ba)laban kaže:

  Obavezni povoci i korpice. Dosta nam je neodgovornih vlasnika, koje niko ne kažnjava, a mi, slučajni prolaznici ili rekreativci, moramo da trpimo njihovo njuškanje, lizanje i režanje. Ako ga šutneš, još ćeš da odgovaraš pred Zakonom, a vlasnici ovih džukaca ne odgovaraju za nepridržavanje Zakonima koji regulišu kretanje njihovih ljubimaca na javnim mestima.

  Svet se totalno izokrenuo. U Srbiji su veća prava životinja nego čoveka. Normalan čovek (ovde ne svrstavam ove što žive, jedu i spavaju, tj. dele životni prostor i navike sa ovim životinjkama) je danas osuđen da trpi druženje sa ovim zverkama u liftu, restoranu, gradskom prevozu…

  U normalnim državama, što Srbija ni u ovom segmentu nije, sve ovo je regulisano Zakonima i paprenim kaznama, počev od obavezne lopate i kese za čišćenje izmeta.

 4. avet kaže:

  Rekreativci, dobro pazite da se ne okliznete prilikom trčanja, a posle trčanja dobro pregledajte patike pre nego uđete u svoj stan na Radijalcu.
  Najbolje bi bilo kada biste sa sobom na rekreaciju poneli i jedan lavor, četku za ribanje i pranje i bocu vode.

OSTAVITE KOMENTAR