„Svetlana je oteta, a Dragan je otišao da je traži“

Draganu Zolnajiću (53) iz Subotice gubi se svaki trag 20. novembra, četiri dana nakon što je prijavljen nestanak njegove supruge Svetlane Zolnajić (46).

Porodica i prijatelji su u agoniji već nedelju dana, otkad je najpre nestala Svetlana Zolnajić, a potom i njen suprug Dragan – piše „Blic“.

Naime, sve je počelo pre nedelju dana, 16. novembra, kada je u popodnevnim satima Dragan prijavio da je Svetlana nestala. Naredna tri dana niko od članova porodice nije mogao da stupi u kontakt s njom i ovo je Draganu teško palo, kažu najbliži. Draganova sestra sa porodicom živi u blizini i bili su tu za Dragana u danima punim neizvesnosti. Njegova sestra Nataša kaže da su u međuvremenu svi primetili njegovu nervozu.

– Dragan je imao zaostale dugove i svašta nam ovih dana prolazi kroz glavu. Ono što mi kao porodica sada strepimo jeste da su ljudi kojima je Dragan bio dužan odveli Svetlanu, a da je on otišao da je traži – kaže Draganova sestra Nataša, dodajući ipak da će policijska istraga utvrditi šta se zaista krije iza njihovog nestanka.

Dragan Zolnajić, nakon tri dana provedenih u samoći doma, nestao je 20. novembra. Poslednji put viđen je tog dana u prepodnevnim satima.

Kako nam kažu njegovi najbliži, da nešto nije u redu, otkrila je njegova i Svetlanina ćerka, koja je zvala na telefon u rodnoj kući u Aleksandrovu iz Novog Sada, ali niko joj se nije javljao. Pozvala je tetku, rekavši da za svaki slučaj provere da li je sa Draganom sve u redu, kada se i saznalo da od njega nema ni traga ni glasa. Od tog dana porodica ne može da stupi u kontakt ni sa njim.

Kako pričaju najbliži, Dragan je, kao što je i ovaj put bio slučaj, znao da od zeta pozajmi nakratko automobil. Pozajmi na dan, pa vrati sutradan i ništa nije bilo sumnjivo. Međutim, u trenutku njegovog nestanka nije bilo ni automobila ispred kuće.

Ipak, kako nam je potvrdila Draganova sestra Nataša, vozilo je pronađeno u Aleksandrovu četiri dana nakon prijavljivanja njegovog nestanka, 24. novembra, na oko 500 metara od njegove kuće, iza zabavišta. Na automobilu je bila ispuštena jedna guma, ali ne i probušena. Policija je obavila uviđaj, a automobil je, dodaje ona, odnet na veštačenje. Prema njenim rečima, u njemu nije pronađeno ništa što bi pomoglo u pronalasku ovog bračnog para. Subotička policija intenzivno traga za bračnim parom, a porodica moli preko društvenih mreža prijatelje da jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju.

Porodica Zolnajić i prijatelji mole sve građane koji možda prepoznaju ove dve osobe i/ili imaju više informacija gde se oni nalaze, da jave najbližoj policijskoj stanici u Subotici, na broj 192 ili pozovu 065/356- 7394 (Nataša).

 

BLICKOMENTARI

 1. Istina... kaže:

  Hteli ste demokratiju, slobodu, nezavisnost, naprednost? Dobili ste ih skidanjem Diktatora i Balkanskog koljača. Uživajte.

 2. Najamljen od prevaranta i kompleksasa kaže:

  Moram nesto da vam priznam.
  Ja sam bio placan od strane gospodina @Realan I @Istina da komentarisem pozitivno njegove komentare i branim njegove statove, kao i da ga obavestavam o novim vestima i replikama, i pratim aktivnosti njegovih „neprijatelja“ dok je on na poslu. Za navedene usluge sam bi placan Bitcoin-ima.
  Kljucna rec – bio.
  Posto gospodin odbija da mi isplati dugovanje, izneo sam vam ovo na videlo, sto ce ga sigurno razljutiti. Kako sad vidis da se ne salim, porucujem ti ovim putem da mi platis preostala dugovanja, neces vise biti toliko anoniman, koliko si sada.

 3. gligorije kaže:

  eto

 4. Istina kaže:

  Svaki moj komentar koji ne pogoduje propagiranju „novih vrednosti“ (koje su evidentno donele neverovatan „napredak“ i od njih obećano „bolje sutra“) napadaju. Slobodno mišljenje, zaključivanje, izražavanje i delovanje dozvoljeno je samo u granicama koje oni odrede, u skladu sa njihovom idelogijom, njihovim interesima. Komentar pod istim nickom „Najamljen od prevaranta i kompleksasa“ potpuno iste sadržine već je objavljen 21. novembra 2018. u 19:17.

  http://www.gradsubotica.co.rs/strasna-nesreca-na-putu-prema-starom-zedniku/#comment-334404

  Shodno tome i moj odgovor je isti:

  Agentura na sve načine pokušava da minimalizuje i diskredituje moj uticaj na kreiranje svesti javnosti na koje, oni tako smatraju, imaju monopol. Ja delujem sam, nemam nikakve angažovane „plaćenike“, iza svakog komentara stojim ja. Niko drugi.

OSTAVITE KOMENTAR