Svetska nedelja homeopatije 10-16 April. 2012.

nedelja homeopatijeOve nedelje će se povodom Svetske nedelje homeopatije, s temom „Neplodnost žene i muškarca i put do plodnosti“, u Poliklinici Medic Subotica održati besplatne konsultacije za sve one koji žele homeopatijom da reše svoj problem.
.
Homeopatija je prirodna metoda lečenja neplodnosti kojoj sve više parova pribegava.
.
Homeopatski lekovi mogu da pomognu u lečenju neplodnosti tako što će poboljšati opšte stanje zdravlja uključujući i reproduktivno.

 

Pravilo je u homeopatiji da se lek određuje na osnovu simptoma , a ne dijagnoze, svaki slučaj se tretira individualno.
.
Brojni slučajevi su uspešno tretirani sa homeopatijom zahvaljujući holističkom pristupu lečenju. Saznanje da je par neplodan izaziva tenziju između uma i tela, što stvara hemijsku neravnotežu.

 

Holističko lečenje uma, tela i duše je od ključnog značaja, jer retko postoji jedan aspekt koji sprečava ženu da ostane trudna.
Lečenje uvek mora početi u umu pre nego što se pređe na fizički nivo. Telo i um su povezani i zajedno oni hrane dušu. Parovi koji se odluče da uspostave ravnotežu i zdravlje putem homeopatije pre začeća imaju veće šanse da dobiju zdravu bebu, a trudnoća i porođaj da prođu bez komplikacija.

 

Homeopatija može da pomogne da zatrudnite čak i ako ste imali ponovljene pobačaje.

 

Ova vrsta terapije je siguran način lečenja, bez neželjenih efekata, nuz pojava, alergijskih reakcija. Homeopatski preparati se prave od svih supstanci koje se nalaze u prirodi. Originalna supstanca se razređuje uz sukcesivno protresanje , pri čemu se smanjuje koncentracija supstance ,a povećava njena delotvornost. Homeopatija je siguran način lečenja za trudnice i bebe.
.
Konsultacije se mogu zakazati na telefon 024/551-595 ili 024/553-959.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR