Tivadar Bunford novi predsednik Skupštine grada

Danas je održana Konstitutivna sednica Skupštine grada Subotice, na kojoj je izabran predsednik Skupštine grada Tivadar Bunford.

Nakon predloga za predsednika, tajno se glasalo izabrao Tivadar Bunford za predsednika i to sa 43 glasa za, 20 glasova protiv dok 4 odbornika nije glasalo.

Tivadar Bunford

Tivadar Bunford rođen je 1962. godine u Novom Kneževcu, završio je Građevinski fakultet, a 2007. godine stekao je diplomu Univerziteta „Educons“, a zatim i zvanje master ekonomije (2010). Bunford je od 2002. direktor preduzeća „Masterplast YU“ a od 2014. godine je predsednik GrO SVM.KOMENTARI

 1. moj kaže:

  Lep čovek

 2. Petar kaže:

  Steta sto nije gradonacelnik ,sposoban privrednik mozda bi uspeo pokrenuti nesto na bolje ovaj nas Grad .

 3. Pravdoljub .. kaže:

  Posle posete dva premijera očekivao sam da naš sugrađanin postane gradonačelnik. Iskreno me raduje da je dobio i ovu funkciju, jer za dosadašnjeg predsednika se moglo čuti ,sve i svašta. Za g.Bunforda nisam čuo da ima nekih da nazovem „repova“. Najiskrenije se nadam da će g. Bunford svojom sposobnošću koja je neosporna, uspeti da Suboticu povede putem napretka i prosperiteta. Gospodine Bunford, želim Vam uspeh u obavljanju nove dužnosti.

 4. zorandjala kaže:

  A kada ja napisem da ste vi Suboticani obicni nesposobnjakovici,neznalice i jos mnogo toga da smo mi banacani za vas spas vi se bunite.Da nema nas vi bi i dalje isli sa belim stapom.

 5. Pajo kaže:

  Pravoljub@
  Mester plast Rumunija Mesterplast Magyarska usput Mesterplast Srbija Eu Srb prekapovanje upakovanje Kineske sirovine Pa via Eu! Jer u Eu nema Kineske sirovine! Da smo u Eu nebi bio biznis da Mester plast Srbija sluzi za neke radnje !

 6. Anonimni kaže:

  Nema suboticana za ovu funkciju ???

 7. Đuro kaže:

  Sns marioneta

 8. Pravdoljub .. kaže:

  @PAJO-Zahvaljujem Vam se na iznetoj replici,malo su mi neke stvari nejasne koje ste napisali međutim meni nisu uopšte bitne, jer ja sam izneo svoje mišljenje na koje imam pravo kao i svaki posetilac sajta,uključujući i Vas i Vaše mišljenje. Jedino mala ispravka, pročitajte još jednom moj nick.

 9. safet kaže:

  ahahahah. cirkus je poceo

 10. zorandjala kaže:

  Ajde izazivam vas da napisete koji je to suboticanin {a da nije poreklom banacanin}koji je sposoban za biko koju odgovornu funkciju u gradu?.Naravno ovo je sala ali koja ima puno dodirnih tacaka sa istinom.A naj veci dokaz za to je sto vi najvise mrzite jedni druge i spremni ste unistiti jedni druge da bi dokazali ko je stariji suboticanin.Dokazujte ko je pametniji.I korisniji ovom drustvu.

 11. JAPAJA kaže:

  @zorandjala
  Nemoj da podcenjujes kapacitete Subotice. Jest da smo gradonacelnika morali uvoziti sa Kosova iz Istoka , jes da je imao samo srednju skolu i konobarski zanat ali eto postao je gradonacelnik i za vreme predsednikovanja zavrsio fakultet i …… Ali ako si bacio rukavicu ja znam zasigurno bez sale ko bi bio najbolji od svih predhodnika , sadasnjih i buducih ( izuzimajuci legendu Djerdj Sorada ). To je nas Stipan. Da ga kandidujemo garant bi dobio vise glasova od bilo kojeg kandidanta. Svi oni su ispod naseg Stipeta i intelektualno a po moralu da ne pricamo.
  Priznaj Zorandjala da sam u pravu , povuci se iz bitke i priznaj poraz ali bez sale.

 12. easy58 kaže:

  @zorandjala prvo se banacani razbezali po belom svetu zatim svi ostali i to redom kako dosli samo Suboticani ostaju u Subotici i rade za dobrobit iste. tako je i sa bunfordom namestili ga „napredna vecina“ bice tu dok ide „biznis“ posle ce da bega glavom bez obzira poprilicno debljeg budjelara ne ostavljajuci za sobom ni secanje na njega.

 13. zorandjala kaže:

  easy58. Kada si ti zadnji put izasao na ulicu?

OSTAVITE KOMENTAR