Trenchtown-Prekini kada je najslađe, da ti ne dosadi

Festival je gotov, kamperi polako napuštaju šumu ali nije kraj. Leto je tek na početku.

 

I ovaj put je trodnevni festival svoj klimaks imao drugog dana, odnosno prvog maja. Iako je izbor bendova uvek podjednako dobar, nekako je uvek prvomajsko veče najživlje a ono poslednje je slabije posećeno i pomalo setno jer se fešta bliži kraju.

 

Da li to znači da je publici puno tri dana svirke i zabave? Što se tiče kampera i omladine, njima nikad nije puno, ali oni čine tek jedan deo posetilaca. Mladost danas znači i nedostatak novca a kada do njega dođu, više i nisu u onoj prvoj mladosti.

 

Nije slučajno što koncertni promoteri danas u Srbiju dovode uglavnom veterane roka, čija je publika u velikom rasponu godina. Poseban je akcenat na one starije jer ako neko ima peneze za ulaznicu i provijant, to su oni.

 

Verovatno je budućnost i ovog našeg festivala u stvaranju što šire ciljne grupe, jer je matematika neumitna, mladih je sve manje a mladost je sve duža.

Momci iz obezbeđenja kažu da kao i uvek nije bilo problema. „To su deca cveća“, veli jedan od njih. Tu i tamo se osetio miris gandže ali to mora na ovu epidemiju glaukoma.

 

A zdravlje je na prvom mestu.KOMENTARI

  1. gamabunta kaže:

    mož neki porparol/ insaider/ snaja/ šurnjaja da obijasni zainteresovanom publikumu šaebilo s Restoranom koji nas je svojski Ranio i Pojio prošle godine? užastno sam nevesel radi manjka istog na ovogodišnjem trnčtn, a baš sam se oštrio i brusio na kvalitetno krkanje.

  2. emanuel kaže:

    Naslov POBEDIO!!!!!

OSTAVITE KOMENTAR