Trgoprometov supermarket od danas u centru grada

Tradicionalni subotički snabdevač robom široke potrošnje, Trgopromet, nakon zatvaranja nekadašnjeg dragstora u Nićin palati ponovo se vraća u centar grada. Naime, u četvrtak počinje da radi veliki supemarket u prizemlju nekadašnje robne kuće Centar. Svečano otvaranje zakazano je za 10 sati.

RK Centar Maxi Subotica
Trgopromet sada posluje u poslovnoj grupi Univereksport, zaposliće 30 novih radnika, a  povodom svečanog otvaranja svaka 100. kupovina biće besplatna, uz brojne poklone i iznenađenja u prepodnevnim i popodnevnim satima.

Iz Trgoprometa stiže i važna poruka potrošačima i uveravanje da sveže meso dolazi isključivo od domaćih proizvođača, dakle nikada se ne uvozi i nikada se ne zamrzava. Roba iz Trgoprometove ponude može se kupiti i na odloženo plaćanje do 180 dana, bez obzira na visinu računa.

Radno vreme je od ponedeljka do petka, od 7 do 21, i nedeljom od 7 do 14 sati.

 

( Radio Subotica )KOMENTARI

  1. STeve kaže:

    Da je 0-24, to bi bilo to.

  2. Radnik kaže:

    30 novih radnika ? Ima nas 21, i radimo 12 do 13h dnevno a placaju nam 7h. Sramota, nemojte se iznenaditi da udjete a da mi strajkujemo ili da nas inspekcija zatvori. I pauze su nam zabranili, kao i pauze za pusenje.

  3. roki kaže:

    Maxi ima neuporedivo bolju i raznovrsniju ponudu. Opstace trgopromet na ovom mestu samo pod uslovom da budu jeftiniji od maxija. Ali marze su male a kao sto vidimo stucali su ovde 400.000 eura, pa to nikada nece povratiti. Bacene pare nazalost

OSTAVITE KOMENTAR