Turistički vodič i na mobilnim telefonima

Turistička organizacija grada Subotice prezentovala je danas android aplikaciju za turiste i posetioce Subotice koji će na mobilnim telefonima i tablet računarima moći da dobiju sve neophodne informacije o Subotici i Paliću. Radi se o besplatnom gradskom vodiču sa informacijama o Subotici, smeštaju, restoranima, atrakcijama, turističkim znamenitostima koji pomaže turistima da dobiju sve neophodne informacije.

 

Aplikacija je urađena na srpskom, mađarskom i engleskom jeziku a kada se jednom instalira na uređaj može se uvek koristiti i offline.

 

Ovakav vid komunikacije sa turistima je sve popularniji u svetu s obzirom da se pametni telefoni i tablet računari sve više koriste. U Srbiji ovakvu aplikaciju ima Beograd i Novi Sad pa sad Subotica i Palić sada mogu da se pohvale da su jedna od informatički najrazvijenijih destinacija u Srbiji.

 

Ovu aplikaciju možete instalirati na mobilni telefon preko ovog linka

 

Prezentaciji u Bulevar kafeu su prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave, turistički subjetki Subotice i Palića i mediji.

 

Izgled jedne stranice

Prezentacija

Android kolačićKOMENTARI

  1. mislilac kaže:

    Trebalo je pitati prisutne predstavnike lokalne samouprave, turističke subjekte Subotice i Palića, šta se to nudi turistima. Za razvoj turizma i produžen boravak u našem gradu, nije dovoljna informacija preko pametnih telefona. Boravak treba osmisliti bogatim sadržajem, pošto je dobra hrana na nekom od salaša, „mamac“ za jedan dan i možda jednu noć! 

  2. Bivsi kaže:

    Sta se nudi turistima  u centru ??? Koje pitanje !!! A nasa velelepno pozoriste i odmah preko zelena fontana sta je to ako nije za gledanje i plakanje. Pa setnja praznim korzom, banka do banke i prazni poslovni prostori.DIVOTA NE !!!

  3. freelancer kaže:

    Aplikacija je ok. To TREBA. I dobro je. Druga je stvar, „mislioče“ i „bivši“, što smo to što jesmo i što imamo. Da li ste VI zaokružili glas za ove danas? Niste? Nisam ni ja. Pa kako onda?

OSTAVITE KOMENTAR