U susret Evropskom prvenstvu u fudbalu

 Coca-Cola „Kamion radosti“ koji je obišao mnoge zemlje sveta povodom predstojećeg Evropskog fudbalskog prvenstva EURO 2012, stigao je i u našu zemlju. U Beogradu, Pančevu i Novom Sadu  je započeo svoje putovanje, nastavio u Subotici, a nakon ovoga nastavlja putovanje u okviru kog će u naredna dva meseca obići još 17 gradova u Srbiji i obradovati brojne ljubitelje fudbala i ovog čuvenog napitka.

 

Kamion radosti se u Subotici sa građanima susreo na najpopularnijim gradskim lokacijama od Plave fontane, zatim ispred pozorišta, šetališta Radijalac, ispred Gimnazije, Ekonomske i Medicinske škole i na Paliću. Ovaj specifični kamion predstavlja pravu atrakciju i iznenađenje za prve tople dane, a nebrojeni prolaznici su okušali sreću pritiskom na specijalno dugme. Coca-Cola „Kamion radosti“ je dodelio brojne nagrade u napicima i drugim zanimljivim poklonima kao što su majce, kape, fudbalske lopte, skejtbord, naočare za sunce, frizbi – idealni rekviziti za predstojeće leto i vreme u prirodi.

 

„Kamion radosti“ će osim Beograda, Pančeva, Novog Sada i Subotice, tokom maja i juna obići i ostale gradove: Staru Pazovu, Zrenjanin, Smederevo, Kragujevac, Zaječar, Jagodinu, Paraćin, Ćupriju, Niš, Leskovac, Kruševac, Kraljevo, Čačak, Valjevo, Šabac, Loznicu i Novi Pazar.

 

Ovo je samo jedna od akcija kojom će kompanija Coca-Cola doprineti širenju „fudbalske groznice“ i podeliti radost i osveženje, kao sponzor EURO 2012.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR