U toku radovi na vraćanju trotoara u prvobitno stanje

U toku su radovi na vraćanju u prvobitno stanje trotoara u onim delovima centra grada, u kojima su u proteklom periodu postavljani optički kablovi.

Kako najavljuje direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, Predrag Radivojević, ovi radovi u centru grada trebalo bi da budu završeni do Dana grada. Kamere YU ECO televizije snimile su radnike kako saniraju delove Korzoa, a u prvobitno stanje vraćeni su i delovi trotoara ispred Franjevačke crkve, kao i delovi trotoara u drugim delovima centra grada.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. sekula kaže:

  Dno dna,ruglo od centra grada,zelena fontana posebno,jednom recju palanka…

 2. !% kaže:

  ..nazalost, samo zakrpe 1 : otprilike.. nogde u SU. ne vidite normalne trotoare, ljudi mahom idu na bic. stazama ili nasred puta, koje je donekle u boljoj kondiciji..

 3. Petar Gabrić kaže:

  Sve ulice su pune udarnih rupa. Valjda kada padne sneg, neće ih biti ?!

 4. VIP kaže:

  Kako je ovo zanimljivo da moram pustiti kokentar, koji nije bot postavio vec JA kao human-covek. Saniranje ulica koje je unistavao telekom, sto znaci da bi oni isto tako trebali to da i saniraju. Ali ne, oni imaju privilegije da to grad uradi za njih, a grad je vec odavno trebao uraditi neke druge ulice, trotoare, biciklisticke staze itd. Vazno je da sada mogu ovo da srede. Samo ne znam ko je sanirao SATRAKTU, kada su oni sami sve morali raditi. I iz pouzdanih izvora sam cuo da su im sekli kablove. Pa da, zasto bi imali konkurenciju od nekog koje tek stigao u nudi ono sto treba da nudi zar ne? Dok ovi samo namestaju kako njima odgovara sve. Mnogo toga se ne zna sta rade, ali bice i toga uskoro na yt. A svi vi samo uzimajte od njih sve, neka oni imaju i neka im niko nista ne moze…

OSTAVITE KOMENTAR