Ubica još uvek slobodan

Navršilo se pet godina od ubistva Milice Barašin, a ubica još uvek šeta slobodan. Njena majka, Svetlana Simendić, gubi nadu da će ubica ikada biti pronađen.

milica3
„Problem je što nema motiva. U julu sam pričala sa Stefanovićem i Veljovićem i rekli su da je slučaj prioritet nad prioritetima. Evo čekam da se uhvati ubica, ali ceo događaj je pod znakom pitanja, jer nemaju čvrstih činjenica da bi započeli istragu na pravi način“, priča Svetlana Simendić, majka ubijene devojke. Cela noć je bila u pitanju, za 15 minuta su je pronašli, ali pogrešno su vodilli istragu. Njen otac je angažovao detektiva, ali naša policija mu nije dala pristup slučaju. Sam ministar je rekao da izgleda da je ubica pametniji od nas i posle pet godina počela sam da gubim nadu“, objašnjava majka.

Na mestu zločina porodica, prijatelji i drugari radi sećanja ostavljaju cveće i pale sveće. Pretpostavlja se da je ubijena na drugom mestu i da je ubica njen leš doneo i ostavio na mestu gde je pronađena.

mesto podsecanja2
Da podsetimo, 7. oktobra 2010. godine pronađeno je telo maloletne devojke, Milice Barašin (16) pored pruga na Zorci, na putu između ulica 27. marta i Grabovačke.KOMENTARI

 1. ae kaže:

  „Pretpostavlja se da je ubijena na drugom mestu i da je ubica njen leš doneo i ostavio na mestu gde je pronađena.“

  zasto se samo pretpostavlja? zar nije bio neki policijski uvidjaj i forenzika?

 2. Megatron kaže:

  Ona nije zasluzila mural ?

 3. gojko kaže:

  U ovom slucaju samo su 2 stvari moguce ili nasa policija ne zna da radi i dzaba onda odvajamo pare od poreza na njih ili neko stiti ubicu. Trece nema.

OSTAVITE KOMENTAR