Ubistvo i samoubistvo u Subotici

Petar J.  (44) jutros je ubio suprugu Sandru (36) a zatim se obesio u dvorištu porodične kuće  u Subotici, saznaje „Blic“.

 

Zločin se dogodio u 9.30 sati u Glamočkoj ulici. „Petar je suprugu Sandru usmrtio nožem, u kući, a zatim izašao u dvorište i obesio se“, kaže za „Blic“ izvor iz MUP Srbije.

Policija trenutno obavlja uviđaj na mestu zločina.

 

Foto: B. Vuckovic

 

Iza supružnika je ostao 14-godišnji dečak i godinu dana mlađa devojčica. Sandra J. prema pričanju komšija, bila je izložena čestom muževljevom maltretiranju. Ona je nedavno s decom otišla kod roditelja i podnela zahtev za razvod braka.

 

„Znala sam da se nešto desilo čim Sandra jutros nije u uobičajeno vreme došla na „buvljak“. Uzela sam taksi i došla do kuće gde su njih dvoje živeli, videla sam svetlo u sobi, a na krevetu krvavo telo i odmah pozvala policiju. Sandra je oko četiri ujutro otišla na „kvantašku pijacu“ da kupi robu, a muž ju je, izgleda, sačekao i nekako ubedio da dođe do njihove kuće“, priča majka ubijene Sandre, Đurđica Kopunović za list Alo.

 

 

 KOMENTARI

  1. freelancer kaže:

    Pobogu ljudi… TRI PLUSA???? Šta je to DOBRO u ovoj priči? Šta je to u ljudima? Da li bi i vas troje, tri, trojica, UBILI? Nemojte. Bolje ovo drugo. Ubijte se.

  2. ilse koch kaže:

    najgora je u svemu to sto je policija bila obavestavana o tome da joj muz preti tj da kao policiji su ruke bile vezane,nemogu mu nista,a sad sta cemo!!???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  3. amacak kaže:

    ovakve stvari se, srećom retko, dešavaju svuda. što će reći, niko nije rešio u potpunosti problem, iluzorno je očekivati da kod to bude besprekorono urađeno.

OSTAVITE KOMENTAR