Uhapšen bračni par zbog neovlašćenog bavljenja određenom delatnošću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su bračni par Evu S. (51) i Petera S. (54) iz Martonoša, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćenog bavljenja određenom delatnošću.

Po saopštenju policije, sumnja se da su E. S. i P. S., uz novčanu nadoknadu, u svojim kućama na više lokacija pružali usluge smeštaja starim licima, bez odgovarajuće dokumentacije i uslova smeštaja. Po saznanjima iz izvora istrage, oni su u Martonošu u više kuća pružali usluge smeštaja za devet starih lica.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija u kojima P. S. boravi pronađeno je 15 tableta s liste psihoaktivnih supstanci pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćenog držanja opojnih droga.

 

DnevnikKOMENTARI

 1. Rax kaže:

  Cudno je od kada su ovi na vlasti stalno se hapse madjari. Ovakve neovlascene“radnje“ su po subotici ovlascene.moju komsinicu su odneli nocu, kada sam je posetila bila je vezana koznim kajisima.

 2. Zalost.. kaže:

  Rax sta je pisac hteo ovim da kaze?Da ne koristite i Vi gore pomenute psihoaktivne supstance?

 3. kercanin kaže:

  ..@ rax..Taaa molicu fino .. ne brabonjajte!!

 4. Mister No kaže:

  Po kom članu će odgovarati okrivljeni,i na koliko će biti osuđeni ?

 5. Dr. No kaže:

  Nije istina da se hapse Mađari ,jer su sada na vlasti srpska-mađarska koalicija…

 6. Ledenjak kaže:

  Svojevremeno mi je N.N . medicinska sestra iz bolnice rekla da jednom nedeljno radi u polu ilegalnoj gerantološkoj ustanovi Na moje pitanje ,“kako može biti polu ilegalna“? Rečeno mi je, da su dva objekta redovno prijavljena ,dok ovaj u kojem povremeno radi nije U tom ilegalnom, po njenoj priči uslovi su katastofa.Međutim plaćaju reket kome treba, tako da se u opšte ne boje kazni
  Može biti da je ove konkurencija prijavila ili nisu platili reket onome kome treba ,i onda su za primer pali
  Zna se da kod nas, policija samo na dojavu radi Pogotovo ovi što su završili šlbl pravni za inspektore ograničene sposobnosti, su posebni biseri u svetloj pogubljenoj tradiciji rada na dojavu Sve nešto očekujem da ih Informer stavi na naslovnu stranu ,pa posle da se svi zajedno pojave na Pinku kao plavci godine.

 7. Pavle kaže:

  Neovlascenom delatnoscu ? Pa da li postoji u zakonu bavljenjem neovlascenom delatnoscu ? I cega ? Pravili su kobasice,ili farbali kucu ili ubijali ljude ili dilovali drogu ili prodavali semenke i kokice ? Zar ne bi bilo bolje poslati na edukaciju ove pandure ?

 8. Annn kaže:

  Tömbb evekig szociális segélyt is kaptak

 9. Vili kaže:

  Talan a többi hazukna se lene rossz szét nezni.

 10. Robert kaže:

  A šta podrazumeva krivično delo „Neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću“?
  Šta podrazumeva to nešto što je određeno, a u ovom slučaju to nije legalno?
  I jedno pitanje, kako se legalizuje određena delatnost. U koju pravnu formu se svrstava? Kako se određuje nešto što je „samo“ određeno?
  Voleo bih, ako ima neko ko je stručan, da nam napiše ovde. Voleo bih da registrujem firmu za (pružanje) bavljenje određenom delatnošću. Kojom? Pa, određenenom…

 11. Tibi kaže:

  Szégyenletes halodtam.a.faluba.több. házána.is.éppen ugyan.ezt csinálja. Azért. Van.neki anyi haza még ott is idősekel.van.tele….senkinek sem tunik fel miért vesz mindeg házat na is miből.a feleségétől elvoltak válva de egyútt éltek egy hazba szociart is kaptak és ez tömbb éven att így ment meg a családi körben is beadtak hogy idoseket alpolnanak mindegfolyamatosan úgy hogy úgy gondolom már ideje volt

OSTAVITE KOMENTAR