Uhapšen član bande Marinka Magde

U grupi srpskih kriminalaca uhapšenih u Španiji, nalazi se i Siniša Petrić zvani Zenica, hladnokrvni ubica.

.

Petrić je bio član monstruozne družine Marinka Magde zvane „Eskadron smrti“, koja je načinila seriju ubistava na severu Vojvodine i jugu Mađarske. Kao član Magdine grupe Petrić je osuđen za ubistvo porodice Petrić (nisu u srodstvu) iz Subotice, odnosno bivšeg policajca Milana Petrića, njegove žene Stane i desetogodišnjeg Daneta.

.

Iako osuđen na smrt, kazna mu je preinačena na 15 godina zatvora.

.

1999. godine, u ratnom metežu se našao na slobodi i od tada u podzemlju važi za jednog od najsurovijih plaćenih ubica. Glavni egzekutor klana Luke Bojovića i Darka Šarića u međuvremenu je hapšen nekoliko puta ali se uvek na neverovatan način opet našao na slobodi. Nakon hapšenja u Nemačkoj 2003. godine, smešten je u Sremskomitrovački zatvor gde su ga, zbog „dobrog vladanja” pustili na vikend, sa kojeg se naravno nikad nije vratio. Sve ove godine se nalazi na Interpolovoj poternici, ali do danas nigde nije objavljena njegova slika.

.

Španska policija je upravo objavila fotografiju ovog ubice.

Vidi jos: Magda, srpski Džek TrbosekKOMENTARI

 1. Cloud024 kaže:

  … „Nakon hapšenja u Nemačkoj 2003. godine, smešten je u Sremskomitrovački zatvor gde su ga, zbog „dobrog vladanja” pustili na vikend, sa kojeg se naravno nikad nije vratio…“ A ko je to ovog ubicu pustio na vikend? Verovatno ima traga i tome?

 2. Srbenda kaže:

  Pa ko ga je pustio?

  Pustile ga službe (DB), naravno i njihoi silni cinkaroši – saradnici!

  Pa zna se sve bre u majčici Srbiji.

 3. stipan knapec kaže:

  neverséges

OSTAVITE KOMENTAR