Uhapšen osumnjičeni za ubistvo majke

Friđeš Balint mlađi (41) iz Horgoša osumnjičen da je prekjuče po podne u porodičnoj kući udarcima čekićem smrskao glavu majci Mariji (66), a posle zločina seo u njen automobil i pobegao, uhapšen je danas u blizini mesta Trešnjevac kod Kanjiže.

Policija utvrđuje da li je on počinio gnusan zločin za koji je osumnjičen.

policija

Marijino unakaženo telo našao je njen suprug Friđeš Balint u četvrtak po podne u njihovoj porodičnoj kući u Horgošu, u Republikanskoj 12, kada se vratio iz Subotice.

Odmah je obavestio policiju, koja je krenula u potragu za osumnjičenim sinom. Sumnjalo se da je sin prešao granicu s Mađarskom, jer u Segedinu imaju stan. Policija nije odbacivala ni mogućnost da je mladić sebi oduzeo život, međutim, on je pronađen danas na severu Bačke gde se krio nakon zločina.

– Motiv zločina još nije poznat, ali se sumnja da su se majka i sin posvađali, nakon čega joj je on naneo smrtonosne povrede. Sin je inače imao psihičkih problema – kaže izvor „Blica“ blizak istrazi.

Ubica se godinama lečio od depresije

Komšije Balintovih kažu da se Friđeš mlađi lečio od depresije, ali nikada nije maltretirao roditelje. Kako kažu, niti su iz njihove kuće čuli galamu niti su se njih dvoje žalili da ih sin maltretira. Friđeš je pritom samoinicijativno odlazio na terapije.

 

BlicKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR