Uhvaćeni kradljivci bicikli

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv Livije M. (1980) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila više krivičnih dela krađe. Osumnjičena se tereti, da je u poslednjih mesec dana, na području naselja Prozivka, Ker i Aleksandrovo u Subotici, podesnim predmetima sekla zaštitne katance i protivpravno prisvojila veći broj bicikli. Bicikle je prodavala a novac trošila za svoje potrebe.

 

Takođe, krivična prijava je podneta i protiv Martona A. (1990) i Žolta K. (1980) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela krađe. Postoji osnov sumnje da su Marton A. i Žolt K. u toku jula, otuđili 25 bicikli na području grada, a potom ih prodavali u Novom Sadu.

 

Bicikle koje je policija pronašla kod izvršilaca krivičnih dela, građani mogu pogledati u 2. Policijskoj ispostavi u ulici Izvorska 1.KOMENTARI

 1. Stein kaže:

  Konačno!

 2. anzsi80 kaže:

  I šta sad? Ko će meni vratiti bicikl? Tačno znam ko mi je ukrao bajs, ali sigurno nisu gore pomenuti maznuli moje prevozno sredstvo. Romi, ci…i. povezani sa ……………………. . A sad kao samo moji mađari kradu. SZÖNÖSZÖ

 3. Amsterdam kaže:

  Meni je ukraden pre mesec dana i tragom vesti sam otišao da vidim, ali osim krša i loma tamo nema nijedne čitave bicikle…

 4. Hm... kaže:

  Anzsi o cemu ti?

 5. .............. kaže:

  Ma ljudi!Bicikla je samo bicikla!Ukrade moju odem i ukradem sebi drugi…..Tu drugacije nemoze!!!!!ne jednu mi ukrali a ja nemogu da kradem jer nisam tako odrasla!A izgleda da cu morat,jer peske mi daleko sve……jos malo pa cu da odem do prodavnice kupit hleba i hranu za decu a na kasi dat cu licnu kartu jer nemam ni kinte………

 6. inok kaže:

  propaganda 😕

   

 7. MARKO GABRIC kaže:

  slucaj je resio niko drugi nego Dacic glavom i bradom

 8. Ћомара kaže:

  Мени су ћорнули испред базена,с азнао сам ко, јавио полицији и ко је и где станује, улицу, број, описао им кућу да не промаше, рекли су биће ти бицикла у дворишту сутра, тако је и било. Они нису ни мрднули, па сам ја отишао тамо, код лопова, сложио ми причу да га је купио за две хиљаде (нов бицикл), ја га частим црвену, бициклу у гепек и назад за Вишњевац.

 9. Limun kaže:

  Sad se osećam sigurno znajući da će ako mi ukradu,lopovi biti uhvaćeni ŽIVELA POLICIJA juhuuu *dr House sarkazam*

 10. Marko kaže:

  U sredu mi je ukradena bicikla. Ako odem tamo i nađem je u delovima, sačekaću da ovi izađu iz zatvora, pa ću i njih u delove. Dosta mi je više da najebem jer klošar iz zgrade došao pijan i nije bio u stanju da zaključa zgradu iza sebe.

 11. Pajo kaže:

  E meni je sada jako bedno!! Kolega kome su trebali novci da plati neki racun u ducanu dao sam mu 4000 din a on meni „njegovu“ biciklju dok nedobije platu ona mu je oko35 hiljadaJKP a  dosta nova bicikla<DELTA HUNTER BR P081237353> pa da vidim da da novce ili papire za njega prc!!!! Doznam da je jos dve tako prodao a ponudio mi jos jednu za 3000 din!! Jos na kraju mi je zapretio da ce mi goreti kuca biti ben da je on mafija i njegovi romi!!! Policiji prijavim te oni nista da preduzmu dao sam adresu ime prezime!!! Ako nekom nedostaje ta bicikla neka pita u policiskoj stanici br 1!!!!!!!!!!!!

 12. Anonimni kaže:

  a da,te bicikle koje su ukradene pa nadjene,su neke obicne i minike od 1000 il 2000 dinara,i to u komadima.a nase bicikle su kostala 150 260 evra,nemacke.odakle tolko para da covek skupi za normalnu,scim ode do posla za 30 minuta umesto sat vremena sa nekom krntijom.a plata naravno 15000.gde se nalaze komunalci nocu? 

OSTAVITE KOMENTAR