Uklanjanje divlje deponije kod bivše fabrike Zorka

JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica je započelo uklanjanje smeća sa divlje deponije na prostoru nekadašnje fabrike Zorka. Rukovodilac Radne jedinice „Higijena grada“,  Jožo Červeni očekuje da će radovi potrajati do 15. septembra. Prema njegovim rečima procenjeno je da sa ove površine treba ukloniti oko hiljadu kubika smeća kao i velike količine šuta.

 KOMENTARI

 1. Pajo kaže:

  Dali je to javna povrsina ili Privano ili je ono vlasnistvo grada?Ali sigurno nije javna povrsina!E sada troskove snosi grad Zbog nemara grada mi gradjani placamo to ciscenje! Kako cete spreciti ponovno gomilanje odpada?Kada vec seledece jutro se nakupilo dva tri kubika novog odpada!

 2. astronaut kaže:

  moglo bi malo i da se ulozi u taj teren kad vec nece bit nista tamo. napravite park neki. zasadite drva namestite travnjak klupe. moglo bi to lepo da se sredi. ako ostane ovako kako je opet ce bit deponije

 3. Burdus kaže:

  a ona legalno divlja deponija u keru?

 4. Burdus kaže:

  a zorka je Lajoseva!!!!!
  pa vi narode platite njemu rasciscavanje….

 5. Neutralni kaže:

  Zorku je grad kupio od lajosa,a tamo ce opet niknut deponija posto ljudi u nocnim satima nose sut prikolicama.neznam za cega postoji komunalna policija,da cuva gradsku kucu i vozika se po gradu,postavite ih nedelju dana tamo i kaznjavajte pa cete resit stvar vrlo lako.

OSTAVITE KOMENTAR