Uskoro fasada prema korzou

Danas je montažom specijalnog termoizolacionog stakla na fasadu pozorišne zgrade, počeo da se nazire konačni izgled ovog objekta u delu prema šetalištu. Koliko su za trg bili važni stubovi, Subotičani su ipak znali kako će oni izgledati kada se sklone skele, jer je i plan bio takav da im se sačuva izgled koji je trajao 150 godina.

pozoriste izgradnja (3)

Fasada prema Korzou biće nešto novo i zbog toga ona izaziva posebno uzbuđenje, sada kada se nazire njen konačni izgled. Kubusi koji deluju jednostavno u poređenju sa susednim starim zgradama, daju dobar utisak zahvaljujući plemenitim materijalima, prvenstveno kamenim pločama koje izgledaju stameno i staklima koja reprodukuju boje ali su i transparentna u isto vreme.

Fina površina kamenih ploča i prozori koji treba da „ukradu“ ukrase starih zgrada u okruženju i da ih reflektuju, daju ovom delu objekta monumentalnost kakvu zaslužuje centar jednog grada.

pozoriste izgradnja (2)

DSC_0016KOMENTARI

 1. Monika kaže:

  Svaka cas snsu vidi se da je njima jedino stalo da zavrse pozoriste i da su posteni. Ovi moji iz svma nista nisu uradili a pogotovo oni zutaci.

 2. STeve kaže:

  @redakcija
  Kada se vec bavite cenzurom komentara, bar radite to sa malo vise strasti. Ne znam koliki je IQ potreban da se provali patka ili maloumnik. Naime nije samo verbalna uvreda uvreda, postoji i tzv. vredjanje zdrave pameti.

 3. djomla kaže:

  Fasada ce biti odlicna. Sada kada se moze videti nesto veca staklena povrsina, moze se zakljuciti da ce biti dobro uklopljeno u ceo objekat. Bice to moderno zdanje.

 4. JimmyQ kaže:

  Steta sto se niko nece moci zadrzavati u blizini zbog „mirisa“ urina sa terase Doma vojske.
  A pogled prema zelenoj fontani mamice goste da odrade po koji selfie sa vrha…

 5. City Boy Baby kaže:

  Mislim da mi Subotičani još dugo vremena nećemo biti svestni da smo sa ovim novim pozorištem ušli u 21.Vek

OSTAVITE KOMENTAR