Uskoro još jedna izlazna rampa na parkingu kod Otvorenog univerziteta

U toku su radovi na postavljanju druge izlazne rampe na parkingu kod Otvorenog univerziteta, završetak radova očekuje se za mesec dana, a iz JKP „Parking“ navode da bi novi sistem trebalo da startuje 1. septembra. Radove u potpunosti finansira JKP „Parking“, a vrednost investicije je 4 miliona.

Gužva koja se povremeno stvara prilikom izlaska sa parkinga kod Otvorenog univerziteta zadaje glavobolju mnogim vozačima, a ovaj problem uskoro će biti rešen jer su u toku radovi na postavljanju još jedne izlazne rampe. Postojeća rampa biće rezervisana za izlazak vozača koji parking plaćaju u kešu, dok će kroz novu rampu izlaziti oni koji su u elektronskom sistemu naplate parkinga.

Kamere će prepoznavati elektronske kartice i na taj način omogućiti brz izlazak bez zadržavanja i posebne kontrole, objašnjavaju iz JKP „Parking“. Kako bi se sprečila bespotrebna zadržavanja, iz Parkinga apeluju na građane koji parking plaćaju u kešu da pre plaćanja pripreme sitan novac, a po puštanju u rad tzv. brze trake biće neophodno da vozači poštuju obaveštenja, te ne staju na brzu traku ukoliko nisu u elektronskom sistemu naplate parkinga.

Na 25 do 50 m od izlaznih rampi biće postavljena obaveštenja koja će vozače koji plaćaju parking u kešu usmeravati na levu rampu, dok će oni koji su u elektronskom sistemu naplate biti usmeravani ka desnoj izlaznoj rampi.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. dejan kaže:

  svaka cast za trud jos jedne rampe ali ceo saobracan parking voznja kroz grad je jedna velika nula … uske ulicice guzne na parking mestima autu na sve stane je uzas

 2. Anonimni kaže:

  Dobro da su se setili…i da kažem WOW investiraju od sopstvenih sredstava!!! Ha ha ha znači ipak nisu baš sve potrošili na plate poslušnika? Parking je jedna velika laža koja mnogo košta građane a ne donosi ništa značajno kao rezultat osim kao partijski plen tako da je najbolje da ga rasformirate i pustite već jednom ljude na miru.

 3. pajo kaže:

  za čega 4 miliona? za rampu i ???? nama je arhitekta napravio predračun za kuću od 100 kvadrata na taj iznos. kuća sa tri sobe,dva kupatila i velikim dnevnim boravkom.
  svi građevinski radovi,podno grejanje + troslojna drvenarija. izolacija 10 cm….

  banda

 4. Vlada kaže:

  Rampa: 1.000
  Semafor i nogar: 100
  Radar: 200
  Tabla: 30
  Naplatna stanica: 4.000
  Za dzepove: 28.000
  Ukupno: 33.330 evra

  Stima sve kako treba.

 5. Raspop Teodosije kaže:

  @ pajo
  Ne razumete, kod vas je gradnja, a ovo je „UGRADNJA“

 6. pajo kaže:

  bahato, kad će im biti dosta? nisam više ni besan, ni ljut, tužan sam.

OSTAVITE KOMENTAR