Uskoro nargila bar u Subotici

U samom uglu Trga Cara Jovana Nenada priprema se jedan lokal da otpočne sa radom. Na izlogu je oglas da se traže radnici a po ilustracijama već može da se nasluti kakavo će to biti mesto. Na orijentu sasvim uobičajen prizor ali u Subotici po prvi put – Shisha bar, gde gosti mogu da puše nargile. Pušenje aromatizovanog duvana ovom vodenom lulom koju još zovu ŠIŠA neki su već oprobali u drugim zemljama. Subotička multikulturlnost će biti dopunjena i mirisom Orijenta, čim zadimi iz Shisha bara.KOMENTARI

 1. Ludi milojko kaže:

  AL CE DA SE DUVAAAAA

 2. Arabija kaže:

  Priprema.Otvara taj koji tačno zna koliko ce pušača orjentalista and co ,biti i stici u grad.Naravno i domaci ce posle pušiti

 3. Nana kaže:

  Važno je da mladi imaju još jedan način više trovanja…

 4. Stambol Kapija kaže:

  Konačno Šiša bar u Subotici, bilo je i vreme.

 5. Kenjereš Andraš kaže:

  Prema Dablinskoj sporazumu (koju nismo parafirali) imaćemi 1,2 miliona šiša pušača.

 6. Südlander kaže:

  Hvala gradeu Subotica zašta nama koji smo u prolaz otvara ovakav Objekat. Ovo bude bilo narodno veselje za sve moji zemljaki koji na putu do bolje sutra žele da se okrepe i replenish (ne zna kako se to kaža na srpski izvinite vi). Ja studiro Subotica 1975-1979 ekonomija na fakultet. Moji drug Haleem planira još jedno restaurant sa izvorni arpske kuhinje da otvara u vas.

  Pozdrav Subotica od Huthayfa Nasser

 7. punisher kaže:

  Al se sprema kolonizacija Subotice. Malo po malo i grad ce biti muslimansko. Dobicemo par desetina hiljada talibana. Kriminal i nezaposlenost ce da poraste za 500%. Klasican recept: ko zivi ovde njima nista ako moze i oduzece nam sta mogu a dosljacima sve! Samo ovi sto nam to spremaju ne znaju u sta se opustaju. Dosta je bilo!

 8. avet kaže:

  Baš će biti na odličnom mestu ovaj nargila bar, Bogu iza leđa, poslednji poslovni prostor u kompleksu nekadašnje robne kuće Centar, gde su prepametni subotički „urbanisti“ imali nameru probijati bulevar prema železničkoj stanici.
  Ovi stanari na spratu iznad lokala će se sigurno jako „radovati“ mirisu kuljajućeg „mirišljavog“ dima prema gore pored njihovih prozora, a koji će leti verovatno da prodire i u njihove stanove i galami i neartikulisanim kricima koje će ovi drogaši da ispuštaju za vreme i posle svoje obavljene seanse.
  Predpostavljam da će se i alkohol točiti tamo odmah pored dima.
  Tako da samo napred sa novotarijama.
  Treba to nama, legalizovati i marihuanu, pa pored ovog nargila bara otvoriti prodavnicu „mariške“ i po koju kladionicu, ako ostane nešto para i to da se potroši.

 9. Musliman kaže:

  @Avet

  Esselamu alejkum muslimanska i nemuslimanska braćo.

  Molim te Avet, nije lijepo ovako pričati o staroj muslimanskoj tradiciji i modernim Šiš barovima koji su po Evropi i muslimanskom svijetu, to je normalno. Neće biti nikakvih krikova ni drogiranja. Muslimani se ne drogiraju brate moj dobri. Mi se veselimo suzdržanije nega što se vi veselite. Pogledajte vaše vijesti iz Subotice, svaki dan nove vijesti o uhapšenim preprodavcima i proizvodiocima droge. Sada je novo neki dečko iz Sente 81′ godište dolijao sa 13 kila droge, pa je li to Musliman taj iz Sente ili je sav kriminal koji se napravi u Subotici i u Srbiji muslimanski kriminal? Po vama jeste, a to nije istina. Nema među kriminalcima Muslimana koji u Allaha vijeruju, nego samo vaših momaka što se u hrista kunu i kačinju lanceve od pola kile oko vrata, pa sa isto tolikom količinom droge voze bijesna kola svako veče u grad da vam omladinu potruju. I pored te istine, ovdje niko nije nikada od naše braće Muslimana vrijeđao niti njihovo lažno hriščanstvo niti to što uvijek imate nešto protiv nas, a mi se ni ne čujemo kada nas vređate bez razloga. Onda kada su nam vaši po narudžbi bacili zapaljivi koktel bocu na vrata Džamije, ni jedna uvreda od Muslimana niti jedna kletva ni ružna reč nije došla iz naših usta nigdje. Samo blage riječi i mudrost za one koji su to zlodijelo učinili da se vrate na Allahov put istine i pravednosti. Ima nas par tisuća u Subotici ma niti jednu ružnu riječ nismo rekli, niti ćemo ikad da napišemo na te poruke što vi nama želite brzu i tešku smrt na nama i našem muslimanskom svijetu koji bježe od ratova. Pored toliko Muslimana u Subotici, da li smo mi krijenuli u zauzimanje Subotice? Te priče su obična glupost i laž i Allah to vidi, a nama je to dovoljno. Mi vama ne želimo niti smrt niti da bilo koga zauzmemo jer mi vijerujemo u Allaha i strpljivost u iskušenju i nedačama, nama tuđe nije potrebno, jer tuđe oduzeto silom i prijevarom Allah mrzi iz svog biča svojega. Ovdije je sada takva situacija da se govori kako je zbog jednog Šiša bara u budučnosti šta se otvara, na pragu je muslimanska invazija na Suboticu. To je izvan svakog zdravog razmišljanja i razuma. Podanicima šejtana je želja napraviti rat sa cijelim islamskim svijetom, a razmislite malo koliko se več dugo godina to pokušava napraviti, pa se ništa od toga nije niti če dogoditi.

  Ovo vam poručuje Allah predobri, “Nećete ući u Džennet dok ne budete vjernici, a nećete biti vjernici dok ne budete voljeli jedni druge. “

  Želim vam svima Mir i spas Božiji Allahov.

 10. Shisha - bar kaže:

  Pusenje cigarete i pusenje nargile imaju skoro podjednaku toksicnost i ovisnicki potencijal. Gutanje ugljenmonoksida , nikotina i jos nekih toksicnih materija su dokazane u konzumiranju aromatiziranih duvaskih proizvoda i pretstavljaju opasost za ljudsko zdravlje. Filtriranje toksicnih materija pomocu vode u flasi je minimalo i sa zdravstvenog stanovista zanemarljivo. Problem je u tome sto nizeinteligentni ali modno svesni elementi svesno narusavaju svoje zdravlje a cije kasnije lecenje pada na teret kolektivnih doprinosa zdravstvenih osiguranika.

 11. Istina... kaže:

  @Agentura

  Prepoznatljiv vam je stil pisanja. Sada se predstavljate kao muslimani, odrađujete propagandu u korist projekata Novog svetskog poretka. Konstantno raspirujete nacionalnu, versku i rasnu netrpeljivost i mržnju zarad sukoba i ratova „nižih rasa“ u vašem interesu. Jadno i bedno!

 12. avet kaže:

  @Musliman
  Ja u svom predhodnom komentaru uopšte ne spominjem Muslimane ni jednom rečju.
  Pretpostavljam da taj Šiša bar neće biti zatvorenog tipa, namenjen samo Muslimanima, već će da je posećuje i srpska i ostala omladina, jer će ga smatrati nekim modnim novitetom i hirom.
  Pušenje nikako ne opravdavam, to je moje pravo, smatram da je štetno po zdravlje, kako za Srbe, Mađare, Hrvate pa i Muslimane i sve ostale.
  Svako ima pravo da odlučuje o svom zdravlju, ovo je samo moje mišljenje o štetnosti te navike.
  Ja još nisam čuo da neko tvrdi da je sav kriminal u Srbiji muslimanski.
  Tvrdiš da nema među kriminalcima Muslimana koji u Allaha veruju, a ja tvrdim kao i Ti, da naši momci što se u Hrista kunu i kačinju lančeve od pola kile oko vrata, pa sa isto tolikom količinom droge voze besna kola svako veče u grad da nam omladinu potruju, SIGURNO NISU VERNICI.
  Tu se u potpunosti slažemo.
  I među jednima i među drugima ima loših momaka, ali većina nije takva.
  Nije istina da mi vama želimo brzu i tešku smrt i muslimanskom svetu koji beži od ratova, kako Ti tvrdiš.
  Barem ne u Subotici, za ostale ne znam, pošto sam ovde odrastao i ovde živim i znam ovdašnju situaciju.
  Mi samo želimo živeti u miru, ne želimo muslimanske, niti bilo kakve druge konflikte u našoj sredini.
  Vi koji ste već odavno ovde u Subotici, ne bežite ni od kakvih ratova, a ni većina onih koji su u „prolazu“ u stvarnosti ne beže od stvarnih ratova.
  Neki ljudi samo beže od sveta, od života u nekim nepodnošljivim uslovima i međusobnim odnosima, a koji su vremenom sami sebi stvorili.
  Život u tim uslovima im je postao nepodnošljiv, jer se tamo ne živi da se radi i napreduje, ne živi se neki realan život, već se živi život gde su Allah i vera i neki za nas, irealni zakoni u prvom planu, gde se živi da se posle smrti stigne u Dženet, koji je mnogo bolji nego ovozemaljski život.
  Od tog sveta migranti beže, ali ga nose sa sobom u sebi i premeštaju taj prekopirani svet tamo gde žele da se presele, zajedno sa svojim nezadovoljstvima i konfliktima.
  O muslimanskoj invaziji zbog jednog Šiša bara što će da se otvori u budućnosti u Subotici ni traga ne vidim da je neko spominje na ovom sajtu do sada.

  Ovo vam poručuje Allah predobri, “Nećete ući u Džennet dok ne budete vjernici, a nećete biti vjernici dok ne budete voljeli jedni druge.“

  Pametnom sasvim dovoljno.
  Koliko ja znam, a možda i ne znam, Kuran za vernike priznaje samo pripadnike muslimanske zajednice, a svi ostali su NEVERNICI.
  Pozdrav brate, što tako lepo zboriš, ali mi se predhodni komentar odnosio samo na otvaranje Šiša bara, nigde Muslimane nisam spominjao.

 13. Realan kaže:

  @“Istina“, Zoran, klerofašista, nacionalšovinista, Kradljivac nikova

  Sad su i Muslimani pored Jevreja, Mađara, Nemaca i Hrvata koje slobodno vređaš na svakodnevnoj osnovi došli u tvoja prljava usta, šta se drugo i moglo očekivati od tebe?

 14. Istina... kaže:

  @Agentura („Realan“)

  Opet ista matrica delovanja: laži, klevete i pokušaji relativizacije, diskvalifikovanja činjenica i neutralizacije istine.

  Laž je da vređam pomenute narode, nemate nijedan dokaz za to. Vi svakog sa mišljenjem suprotnim vašim vekovnim interesima proglašavate prljavim, mrziteljem, fašistom, nacionalistom, Hitlerom, Sotonom. Sve vaše krivice prebacujete na druge, tako konstantno izbegavate odgovornost i prolazite nekažnjeni (sem kazne od Boga, od njega ne možete uteći). Vi ste vukovi u jagnjećoj koži, infiltrirani ste u sve narode i države i lažno se predstavljate da biste im svojim delovanjem nanosili štetu.

  Vi ste kradljivci svega na svetu, ne samo nickova. Za nick Realan, koji ste mi oteli da biste pisali pod njim vaše „istine“, tvrdite da ste ga prvi koristili na ovom portalu 2011. godine. Još uvek čekam dokaz za te tvrdnje, ali ga ne dostavljate jer ga nemate. Vaša neistina o njemu govori i o vašim ostalim „istinama“.

  Islamizacija Evrope je vaš projekat, zato ih i ovde branite, kao oni se lažno predstavljate i pišete u njihovom interesu.

  P.S.

  Nema prljavijih usta od vaših, zbog najprljavijeg zlouma. Pretpostavljam da vam je poznato ovo: gojim, nostrim, mizim, edom, abohdah zarah, akum, obhde
  elilim, nokrim, anme haarets, kuthim, apikorosim.

 15. Realan kaže:

  @“Istina“ = ko krade nikove taj i laže.

  Kazna Božija rezervisana je za svakoga ko vređa sveti izraelski narod i izmišlja laži o njemu, od te kazne ti ne možeš uteći više nikada.

 16. Musliman kaže:

  @avet

  Esselamu alejkum draga muslimanska i nemuslimanska braćo.

  Avet, na tvoje pitanje moj brate, „Koliko ja znam, a možda i ne znam, Kuran za vernike priznaje samo pripadnike muslimanske zajednice, a svi ostali su NEVERNICI.“

  Nečastivi šejtan i njegovi podanici namijerno mijenjaju riječi svijete knjige Koran, takve neistine čak ni iz konteksta nisu dobivene nego plod izmišljanja i namijernog krivog tumačenja Svete Knjige. Pronađi lijepo Muftiju koji razumije i pravo tumači arpski jezik, pa ćeš vidjeti da je to što serviraju zli ljudi samo propaganda protivno islamskog svijeta kako bi mogli prodati što više ubojitih sredstava praveči beskrajne ratove, tugu i patnju. No Allah vidi sve i nama je to dovoljno znati.

  @Istina

  Dobri moj brate, ja i ti se uvijek možemo nači u gradu, nekoj kavani ili bilo gdje drugdje da se ispričamo o svim tvojim nedoumicama vezanim za Koran ili tvoje tvrdnje da ja pišem u ime drugoga i spremam muslimansku invaziju na Europu. Čovijek sam mira i pomirenja, nikada svoju vijeru nisam naturao i nametao drugome, niti činio bilo kakve zle stvari protiv nevjernika ili vijernika drugih religija. Takve stvari što ti pišeš ovdije su smiješne i ne doliče čovijeku čista duha vođenog od Allaha, nego podaniku šejtana koji namijerno iskrivljuje sliku o Islamu. Moj brate, ti si taj koji u ime tuđih nečistih interesa širiš laž i obmanu o Islamu, no ja kao što sam i prije rekao, Allah vidi sve.

  Želim vam svima Mir i spas Božiji Allahov.

 17. I.S. kaže:

  @musliman-Meni su mnoge nedoumice u vezi Korana razrešili snimci gde talibani uništavaju vekovima stare statue Bude u Bamijanu, snimci kako u Petri pripadnici Islamske države eksplozivom uništavaju građevine hiljadama godinama stare. Snimci uništene hrišćanske bogomolje Zelene crkve u Tikritu. U Samari uništenje Šiitske džamije al-Askari. Na našim prostorima sam imao priliku i da lično obiđem Ćele kulu u Nišu. A na TV sam gledao kako muslimani pale manastir Svetih Arhanđela u Prizrenu.
  Toliko o verskoj i ljudskoj toleranciji muslimana svuda u svetu.

 18. I.S. kaže:

  Oprostite nisam mislio na Petru u Jordanu, nego na Palmiru u Siriji. Nenamerna greška 🙂

 19. Istina... kaže:

  @Agent sa nickom Musliman

  Konstantno izvrćete stvarnost, nigde nisam pomenuo Kuran, nigde nisam pomenuo invaziju na Evropu. Razotkriva vas nepoznavanje jezika, izražavate se mešavinom cio-germano-kroatskim jezikom. Vi, upravo vi otpadnici Judaizma, iskrivljujete sliku i vekovima se lažno predstavljate pripadnicima tuđih naroda da biste ih zavađali.

  @Agent sa nickom Realan

  Nikoga nisam uvredio, to je vaša izvrnuta percepcija i laž. Još čekam dokaz da ste nick Realan koristili te vaše famozne 2011. godine, nemate ga. Kod vas je sve laž, pljačka i fizička eliminacija.

  https://hrvatskoobrambenostivo.files.wordpress.com/2015/07/talmud-e28093-c5beidovska-knjiga-zla.pdf

 20. Dzeni kis mi ven vi met kaže:

  Kakvo mlacenje prazne slame…super je kada narod ima vremena da piskara gluposti po forumima.

 21. Marijana kaže:

  Šokirana sam saznanjem iz priloženog pdf fajla. Mnogo hvala što je postavljen.

 22. Rastafari kaže:

  Hrišćani baš mogu nekome da drže predavanja o ljudskosti. Genocidi, etnička čišćenja, ratovi, podele i ostali arsenal „humanosti“ kroz krvavu istoriju Crkve.

OSTAVITE KOMENTAR