UŽAS U SUBOTICI Za 24 sata pronađena dva tela, muškarac mrtav ispred tuđe kuće

Na livadi u blizini stadiona FK „Spartak“ u Subotici juče oko 17 časova pronađeno je telo, za sada neidentifikovanog muškarca. Na telu nedostaje tkivo na više mesta i leva noga, što je najverovatnije posledica aktivnosti pasa lutalica.

Na obdukciji tela biće utvrđen uzrok smrti i identitet čoveka.

Kako „Blic“ saznaje, drugo telo je pronađeno u dvorištu kuće u Ulici Zrinjskog i Frakopana, a u pitanju je S. D. (57). Njega su pronašli srodnici sa kojima je živeo u kući.

– Uzrok je prirodna smrt. Na lice mesta izašla je i hitna pomoć i već je izdata i umrlica – kažu u policiji.

 

BlicKOMENTARI

 1. sExskluziva kaže:

  Svaka čast „Blicu“ na ekskluzivnosti i Vama što ih prenosite… 🙂
  Slučaj u blizini pomoćnih terena FK Spartak dogodio se pre oko dve nedelje, a ne juče kako je napisano.

 2. Pipuš kaže:

  Ako su leš kod stadiona jeli kerovi, to onda znači da u gradu imamo pse LJUDOŽDERE. Jeli su ljudsko meso i hteće opet ! Čuvajte se napašće uskoro !!

 3. Baskervilski pas kaže:

  Ovo je za najbolji horor scenario iz Holivuda. Perfektna tema. Mracnim gradom lutaju copori podivljalih pasa i zderu ljudske leseve koji samo tako okolo leze.

 4. Zalost.. kaže:

  Vecu glupost odavno nisam procitao!Psi sigurno nisu jeli coveka! Ja sam pre mesec i po dana vidjao nekoliko veceri lisicu kako se mota oko zgrada na prozivci i tu istu lisicu je videlo na desetine ljudi!Nema koju instituciju nisam zvao da reaguju od komunalne policije,veterinarske inspekcije lovackog drustva itd..NIKO NIJE NADLEZAN SVI SU SE OGRADJIVALI!!!

 5. ludak kaže:

  @ Zalost

  Hoces da kazes da je lisica pojela deo covecijeg tela?????

 6. Zalost.. kaže:

  ludak
  Necu da kazem da je lisica ali isto ne verujem ni da su psi!

 7. Teoreticar kaže:

  U vekioj smo dilemi. Psi nisu, lisica nije. Od kako cobani pale velike vatre u centru varosi, kurjaci nam vise ne zalaze. Njih se mirno moze iskljuciti iz kruga sumnjivih. Medvedi imaju cvrsti i neoborivi alibi. Jos uvek spavaju po svojim pecinama. Trenutno izgleda da je jedina barem donekle plauzibilna teorija to da se beskucnici medjusobno prozdiru.

OSTAVITE KOMENTAR