Veliki komšijski karavan Grand kafe obradovao Subotičane

Komšijski karavan Grand kafe krenuo je na druženje širom Srbije i tom prilikom posetio i Suboticu!

Uz šoljicu omiljene Grand kafe Subotičani su se juče družili sa komšijama, kolegama i prijateljima, i tako se nastavila lepa komšijska priča o prijateljstvu, ljubavi i gostoprimstvu koju Grand kafa već godinama neguje sa svojim potrošačima. Grand kafa je za svoje prijatelje u Subotici pripremila pravo mesto da predah i druženje uz omiljenu kafu i niz zanimljivih iznenađenja.

Svi znamo da se najbolje komšije ne druže samo određenog dana, njima nije potreban povod da se okupe i uživaju u svojim malim komšijskim ritualima. Upravo je to razlog zašto Grand kafa Dan komšija tradicionalno obeležava putujući i družeći se sa komšijama u mnogim gradovima širom Srbije.

Ali ovo je samo još jedna u nizu aktivnosti kojima Grand kafa želi da obraduje svoje potrošače i nagradi njihovo poverenje.

Pod već poznatim sloganom, „Vidim ti siguran dobitak“, u toku je program lojalnosti Grand kafe Gold u kome poklanja vredno Metalac posuđe i koji je odmah izazavao veliko interesovanje. U programu učestvuju samo promotivna pakovanja Grand kafe Gold koja se nalaze i na Metalac poklon posuđu.

Potrošači u Srbiji do 10. jula imaju priliku da na sajtu www.grandkafa.rs unose kodove iz promotivnih pakovanja Grand kafe Gold, a svi koji sakupe dovoljan broj bodova, mogu ih zameniti za željeni poklon – za 15 bodova na poklon je džezva, za 30 šerpa sa drškom, za 40 tepsija, dok za 50 sakupljenih bodova Grand kafa Gold poklanja veliku Metalac šerpu sa poklopcem.

Zato uživajte u vašem omiljenom, dobro poznatom, i mirisu i ukusu Grand kafe Gold i požurite jer vas do 10. jula očekuje siguran dobitak!

 

 KOMENTARI

  1. avet kaže:

    Danas je 21. jun, nagradna igra traje do 10. jula, znači imam 20 dana da popijem 1500 grama kafe za **benu džezvu, ili 5 kg kafe za šerpu sa poklopcem.
    Popijte vi sami svoju kafu, ovde šanse da nešto značajno dobiju imaju samo oni koji rade u kafićima, restoranima, gde se kafa masovno konzumira u većim količinama, a vidim da ni cena SMS poruke kojom se šalje kood nije po standardnoj tarifi, već je to uvećana tarifa.
    Tako da slobodno popijte svoju kaficu sami bez mene.

  2. Bunjevac kaže:

    To su ti sto placaju ustaske bojovnike. Pa, vi kupujte Grand.

OSTAVITE KOMENTAR