Violeta Buđi nova Miss Subotice

Violeta Buđi je juče izabrana za Miss Subotice. Njene pratilje Marija Planić iz Sirogojna i Aleksandra Bastaja iz Žablja. Miss fotogeničnosti je Dragana Vukov iz Subotice, a šarma Marija Anišić iz Čuruga.

 

Izbor za Miss Subotice je održan prvog septembra povodom dana grada na Platou Dr Zorana Đinđića, kod kafića Bulevar.

 

Subotičanka, Adrijana Lušezi  kreairala je večernje haljine sa Svarovski kristalima koje je nosilo 15 devojaka koje su se takmičile za najlepšu. Subotička kreatorka  je oficijalni dizajner za izbor za MISS u Vojvodini, u organizaciji Model agencije “Missumd”, koja je glavni organizator manifestacije, pod licencom MISS YU kompanije iz Beograda.

 

Pobednica na izboru za Miss Subotice se direktno plasirala u finale izbora za Miss Srbije, koje će se održati 07.oktobra. Jedan od organizatora izbora kao i ranijih godina je fotograf Dragan Ćoso.

 

Violeta Buđi je dobila i stipendiju.KOMENTARI

  1. ss kaže:

    baš je lepa 🙂

  2. Hahah kaže:

    na kojoj sliki je pobednica?

  3. Question kaže:

    Znate kako to ide sa stipendijom? Dobiju je, kao, na papiru, ali moraju da potpišu da će izvršavati obaveze kao što su promocije, nastupi, revije itd.itd. uz studiranje naravno. Pritisnu ih tako da ili ne mogu da studiraju ili ne mogu da ispune obaveze prema davaocu stipendije. U oba slučaja, ako ne polože godinu na vreme ili ne trče od revije do revije, GUBE STIPENDIJU, štaviše moraju da je VRATE do poslednjeg dinara. Pitajte Ćosu, on to najbolje zna. Misicama na kraju šipak, a pogodite kome ide kajmak?

OSTAVITE KOMENTAR