Vojska zauzela centar grada

Posle duže vremena Subotičani su u gradu videli zelene uniforme. Nekadašnji vojnici i oni koji to neće imati priliku da budu, zainteresovano su razgledali izloženo.

Uoči Sretenja, pripadnici Vojske Srbije organizovali su u Subotici taktičko-tehnički zbor na kojem je građanima prikazan deo naoružanja i vojne opreme.KOMENTARI

 1. grkljan balaban kaže:

  ako ste protiv veeelikog ajatolaha onda vas ceka ovo…da znate i pazite se kako glasate…

 2. Pravdoljub kaže:

  Bravo vojsko! Vraćajte obavezno služenje vojske..

 3. moonshiner kaže:

  Pa ..bolje OVI… nego ….ONI iz 1941!!!!

 4. DD kaže:

  Pa hocu li ja nekad procitati ili cuti unapred za neka desavanja u gradu? Uvek citam sta se desilo…a bas pratim medije.

 5. Kenjereš Andraš kaže:

  Priključujem se izjavi građanina DD, tačna je primedba.

 6. croat kaže:

  Pravdoljube, ko ti brani, prijavi se i idi ja moje dete za ove balkanske budalastine nedam!

 7. Kustos kaže:

  Vojno-tehnicki muzej na otvorenom. .

 8. zis kaže:

  hapse vam oficira zato što neće da glasa za sns na lažnu izjavu aktivista. Vojsko dokle si dogurala da ti oficira hapsi civilna policija a ministar nesposoban za vojsku .

 9. Ledenjak kaže:

  Uskoro će nam vojska biti sačinjena od samih napaljenih žena Zato ne čudi ova reklama da bi se privukla muška populacija koja sve više uviđa beskorisnost i bedu naše vojske koju je politika doterala do prosjačkog štapa Pogledajte samo koliko njih posle obaveznog profesionalnog služenja daju otkaz To sve govori o stanju u njoj.Pa sam ministar nije nikad služio armiju a veliki je“ stručnjak“ Ponaša se ko gestapo (jer je uvek u crnom )koji će da uvede nov sistem, koji će svom gazdi servirati neki novi odani pancer od zveknutih partijaca.

 10. Pravdoljub kaže:

  CROAT- Ja sam svoje odslužio sve i da hoću nebi mogo „upasti“ . šta da ti kažem? jel moje ili tvoje roditelje neko pito hoće li nas dati ili neće? nit je ko pito niti sam se razmišljo kada sam odlazio i drago mi je da sam bio vojnik no nije mi bilo drago biti rezervista ali Bože moj ni tu nije bilo hoću -neću. Moje mišljenje je da svako punoletno lice mora biti vojnik bez obzira muško ili žensko bolje i vojnik nego da ćoreta po ceo dan u kompjuter, posećuje kladionice i druga mesta. Što da nebude neko vojnik ? Inače Balkan je geografski južno od Save i Dunava , mi pripadamo srednjoj Evropi..No ti znaš šta ćeš i kako ćeš..

 11. JaPaja kaže:

  Na ovom sajtu nikad **** na metru kvadratnom.

 12. Gligorije kaže:

  Sprdacina od tehnologije nase vojske. Bio sam tamo pitao vojnike i staresine o izlozenoj tehnologiji i mehanizaciji. .. pa oni prisutni koji su bili u uniformi blago receno pojma nemaju o tehnologiji koju koriste. Sramota za vojsku. Ali ali lepo he bilo videti. Isto kao i Ficu kad vidite na putu-odusevljenje al svi volimo aute od par godina da vozimo. Kaze jedan covek… eh da je nama RATOVA… napaljeni stanovnici Srbije.

 13. vitabrevis kaže:

  Što je bilo za pokazati i videti, upriličeno je devedesetih! Osta sramota!

OSTAVITE KOMENTAR