Za stranačku propagandu SNS i SVM u Subotici 26 miliona dinara

Odlukom gradskih čelnika, građani Subotice će platiti 26 miliona dinara kako bi bili pravovremeno i tačno informisani o dešavanjima u svom gradu. GO Dveri Subotica apeluje na odgovorne u medijima koji će prihvatiti taj novac, da profesionalno izvršavaju svoje obaveze i odgovorno se ophode prema sredstvima građana.

Prethodnih godina se dešavalo da većina lokalnih medija dobije finansijsku podršku iz gradskog budžeta, što je bio veoma pozitivan signal građanima da se podstiče da svi mogu da budu informisani kroz lokalne medije. Praksa je, međutim, pokazala da gradske vlasti zloupotrebljavaju svoj položaj i novac građana, vrše pritisak na medije i novac građana Subotice troše isključivo na stranačku promociju i lični marketing.

Stranke na vlasti  u gradu,  SNS i SVM bi iz svojih stranačkih budžeta trebalo da finansiraju medije za svoju  propagandu a ne da za iskrivljeno informisanje građana koriste i pare građana Subotice.

Smatramo da pre raspisivanja bilo kakvog konkursa za medije i informisanje građana da treba formirati nezavisnu komisiju koja bi utvrdila koji su se mediji ogrešili o zakon i o građane Subotice neobjektivnim i navijačkim izveštavanjem. Takvim medijima ne treba dati mogućnost da troše i dalje novac građana Subotice. Jednom ovakvom komisijom koja bi savesno radila svoj posao dobili bi da se ne rasipa novac građana Subotice  uz istovremeno objektivnije informisanje koje bi svima nama koristilo.

Dveri se zalažu i da mediji na svim nivoima ponude više sadržaja koji promoviše porodične vrednosti.

 

GO Dveri u SuboticiKOMENTARI

 1. DJURA kaže:

  Svi mediji su se ogresili o zakon i gradjane

 2. Pajo kaže:

  Narod je ovo izabrao i to treba postovati!

 3. gebels kaže:

  Narod je i Hitlera izabrao

 4. Historia est magistra vitae kaže:

  @ gebels
  Hitlera je samo jedan (manji) deo naroda izabrao. Na izborima 1932 nacisti su imali 37,3 % glasova. Ostale partije – Socijaldemokrate 21,6 Katolicki centar 12,2 % i Komunisti 14,3 % Ove tri partije su imale iza sebe skoro polovinu glasackog korpusa Nemacke i vecinu u parlamentu. nazalost bile su toliko razjedinjene da nisu mogle stvarati nikakvu koaliciju i bile su opozicija medjusobno (Komunisti i Katolici) tako da Hitler & Co nisu imali vecih teskoca da prigrabe vlast. Kada se dvoje svadjaju, treci se raduje. Nisu nacisti dosli na vlast voljom demokratske vecine, nego zahvaljujuci neslozi, i medjusobnim trvenjima i animozitetima demokratskih partija koje su otvorenih ociju srljale bez ikakvog otpora u naci- diktauru.

 5. Kenjereš Andraš kaže:

  Nisu sredstva potrebna, glasačka masa je obezbeđena, preko podobnih koji su dobili zaposlenje radi podobnosti. Čitam u štampi, da je u Beogradu zaposleno preko 5000 novih u raznim službama. Suvišna je svaki kommentar.

 6. Pajo kaže:

  gebels@
  Pa je na kraju Gebels rekao Eto vam to ste hteli neka vam sada Rusi vade Grkljan!

 7. afet kaže:

  @Historia est magistra vitae vecina od izaslih biraca oni ne izasli se neracunaju koda nepostoje i neubrajaj ih u glasove dakle 37%je ite kako vecina u odnosu na drugoplasiranu od 2inesto saka jada

 8. zis kaže:

  Historia est magistra vitae@ ovde je kao drugačije – Nešto malo više od 23% bednih ,ucenjenih i ispranih ozgova je odlučilo kako i i ko će da satire ovaj narod. Da ne pominjem skoro 7ooooo listića u rezervi ako uzlaznost bude veća od proseka.gebelsovska propaganda je učinila svoje .Da je hitler imao ovakvu propagandu osvojio bi svet za 3 dana bez ispaljenog metka.

 9. Megille kaže:

  Dveri,samo napred-napravite reda u Javnim preduzećima u Subotici-koliko ima uhljeba sami su dokazali. Naime pročitajte ‘Monografiju’ subotičke ‘Čistpće i Zelenila’ sve su ‘javno ‘ objavili-corpus delikti…uhljebi i neradnici na svakoj stranici, a još se i hvale da grad nikada nije bio ovako čist i uredan. Molim???

 10. ljubo kaže:

  Mediji u Subotici nisu cak ni tabloidi ; osim Maglocistaca sve su to … toaletoidi . Fuuuj ! Btw , na latinskom je : historia magistra vita est …

OSTAVITE KOMENTAR