Zahvalnica tvorcu istorijskog uspeha, Spartak traži novog trenera

Bajkovit početak sezone za subotički Spartak trajao je kratko, a ekipa se nakon plasmana u 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope „raspala“ u domaćem prvenstvu i trenutno je zauzima pretposlednje mesto na tabeli.

Serija loših rezultata naterala je čelnike kluba na reakciju, a logično je da u takvim situacijama ceh plaća trener.

„Na današnjem sastanku šefa stručnog štaba, gospodina Vladimira Gaćinovića sa Upravom FK Spartak donesena je odluka da se nakon godinu i po dana zajedničkog rada sporazumno prekine dalja saradnja“, navodi se na sajtu Spartaka.

Vladimir Gaćinović radio je u prethodnoj sezoni kao asistent Aleksandra Veselinovića, ali je pred početak plej-ofa preuzeo kormilo ekipe pošto je šef struke otišao u novosadsku Vojvodinu.

Pod vođstvom Vladimira Gaćinovića Spartak je izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, a zatim u prva dva kola eliminisao Kolerejn i Spartu iz Praga.

Spartak je u vesti o raskidu saradnje sa Vladimirom Gaćinovićem napomenuo da klub teška srca povlači ovaj nepopularan potez, kao i da je Gaćinović dokazao da se radi o „divnom čoveku i vrsnom stručnjaku“.

„Na kraju želimo da kažemo  doviđenja, ali ne i zbogom jer su vrata našeg kluba za Vladimira Gaćinovića uvek otvorena“, poručuju iz Spartaka.

Fudbalski klub Spartak ŽK trenutno se nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli Super lige sa 7 osvojenih bodova nakon deset mečeva i gol razlikom 6:18 (-12).

 

sportske.netKOMENTARI

  1. Bojan kaže:

    Da nisu prodali sve što valja gospodin Gaćinović bi ostao trener.

  2. Tihi kaže:

    Zasto uvek mora da strada trener, los igracki kadar

  3. Megille kaže:

    Od jalavog sporta nema ništa….samo je ‘novcožder’…

OSTAVITE KOMENTAR