Zapaljeno skrovište migranata

Za sada nepoznata lica zapalila su dva objekta Sunčanog salaša na Makovoj sedmici, koji je postao migrantski salaš.

Niko od 10 do 12 migranata nije povređen, ali prema njihovim rečima izgorele su im sve lične stvari. Za sada se ne zna šta je, ili ko je, izazvao požar. Srećna okolnost je što je bilo vlažno vreme, i vatra se nije proširila na okolnu šumu i susedne salaše.

RTV PannonKOMENTARI

 1. ludak kaže:

  Ako je neki nas zapalio, svaka mu cast. Ali pretpostavljam da je ovo delo ovih afganistanaca….malo se zapili, upalili vatricu da zaigraju njihov cuveni nacionalni ples oko vatre i otislo sve u prah i pepeo

 2. avet kaže:

  Da, kako da ne, sigurno je baš neko tamo išao da im zapali taj salaš.
  Pa da su migranti primetili nekog da pali objekat gde su oni silom provalili i gde oni ilegalno borave, pa na licu mesta bi ga ubili.
  Nego, najlakše je reći da je to neko drugi zapalio, oni tamo i lože i puše, jako paze na tu tuđu vikendicu, kuću, baš ih briga što je neko pola života radio da bi taj objekat sagradio.
  Sve nevini, prave se blesavi.
  Ajde državo, sad im kupi nove ruksake i lične stvari, da jadni ne bi išli goli u gaćama.

 3. Bobisa kaže:

  Sta ce uopste migranti ovde sad odmah da se deportuju nazad u zemlju iz koje su dosli nemaju papire svakako!!!

 4. Bobisa kaže:

  Pogledajte malo video snimke na internetu iz tog dela sveta kako oni resavaju svoje probleme kao zivotinje!!!mogli bi smo se i mi ugledati malo na njih,mislim da bi nam zaobilazili drzavu i sirokom luku tada!!!

 5. Gligorije kaže:

  Ma gonite ih nazad inace bice vam zao sto to niste uradili bice vam zao za 15tak god. Jer nadbrojace nas…

 6. Afet kaže:

  Stoke suboticke namerno su zapalili. Tacno se vidi zloba ovog naroda. Umesto da pomognu nestecnima bolestnima i sitomastnima oni ih proteruju i pale ko da ste u islamskoj drxavi zasluxuje te da vucic bude 200 godina na vlasi

 7. (ba)laban kaže:

  @Afet

  Seti se one poznate Vučićeve „sto Muslimana za jednog Srbina“… pa ga ti gotivi toliko i nadalje.

 8. djuka kaže:

  iz komentara ludaka, aveti, Bobise i Gligorija se jasno vidi da nisu nista bolji od njih. zalosno.

 9. paulina kaže:

  ne vidim ni jedan razlog zašto se odmah okrivljuju naši ljudi…ubeđena sam da su sami zapalili, da li namerno ili slučajno u to ne ulazim, jer sam sigurna da su bilo koga primetili od naših ljudi, koji se od njih klone u dalekom luku, oni bi ga odmah ubili,jednostavno su se grejali ili spremali hranu, ili šta već, i vatra se otela kontroli….i sada bi bilo dobro da im se sagradi neki novi objekat koji bi oni opet uništili, jer nije njihovo i zašto bi tuđe čuvali…eto kakav smo mi narod, radije će mo naše sugrađane okriviti, mada ni naši nisu cvećke, i naš narod zna biti zao, ali ova vatra je ipak plod njihove nepažnje…

 10. sumorno kaže:

  Kakva ste vi samo ljudska mizerija,koliko zlobe ima samo u vama ?
  Koliko mislite da ste pametni,toliko ste zaostali u socijalnom razvoju.
  Koliko mržnje i ksenofobije ?
  Kompleksa !
  I kažete niste fašisti ?

 11. heaven kaže:

  ,,Ne cini nikad drugom,sto samom sebi ne zelis“ ( neovisno o tome,sta je neko po nacionalnosti i od kuda je ).

 12. (ba)laban kaže:

  @sumorno

  Zovi nas kako god hoćeš i neka smo to čime nas nazivaš. Ako sam fašista i ksenofob zbog toga što nepoznati i neimenovani ljudi krstare, pale i pljačkaju po našoj okolini, a ja to ne odobravam, e neka sam.

  Lažni licemeri poput tebe se prave da odobravaju boravak ovih potencijalnih nemani i terorista u našoj okolini. Do sada su se nevolje događale drugima. Dragi moj „sumorni“ sugrađanine, ne dao Bog da se nekom tebi bliskom dogodi neka nevolja koju ovi zlotvori znaju da naprave. Tada bi pevao drugu pesmu.

  Da se ne ponavljamo po stoti put, ali ako su granice već izmišljene zašto se ovi nomadi kreću preko njih kao da su došli iz praistorije??? Za tebe, Vulina i Vučića je to normalno i verovatno ste vi u pravu, a ostatak sveta zajedno sa zemljama EU su glupi, nehumani, ksenofobi, fašisti… zato što ne žele nevolju u svojem dvorištu.

  E, moj pametni ti…

 13. Afet kaže:

  Balaban opoziciona bote ne gotivim vucica niti glasam za njega

 14. (ba)laban kaže:

  @Afet

  Ne, no ga ja volim i glasam za njega. SMRADU JEDAN!.

 15. Pravdoljub.. kaže:

  Imao sam prilike svojevremeno u sklkopu svoje profesije da boravim u kampovima gde borave migranti, tu mislim na divlje kampove.
  Neretko oni pale vatru u samom stambenom objektu ne mareći za posledice kojih očigledno nisu ni svesni. Prava je sreća što do sada još nije zbog njih planula nijedna šuma u okolini Subotice, zaista prava sreća.
  Kao lojalan građanin R Srbije razumem da je politika države da prihvata migrante i dobro je jer znam da ovde oni ostatineće sigurno, jer mi im nismo zanimljivi.
  KIVAN sam zbog jedne činjenice.
  Ako su za njih izgrađeni objekti. Šta ima oni da traže po šumama, po naseljima? ŠTA? Vele oni ne podnose Avganistanci Pakistance te ne mogu zajedno. Pa poštovani gosti nema tu diskusije ili u kamp ili nazad odakle si došao. Ovde ne leži sada odgovornost na policiji nego na samoj državnoj vlasti koja je dužna da napravi plani strategiju kretanja ovih nepozvanih lica. Kada to odrade , onda lepo policiju pa i vojsku i lepo u strelce po šumama i u kampove a neda oni po kampovima biju našu policiju posebno Marokanci. Ko su oni da udaraju i napadaju na bilo kog građanina Srbije? Bez obzira koju funkciju naš građanin vrši. U kampove sa njima bez diskusije.

 16. Caramba Ole kaže:

  @ Pravdoljub
  Kampovi su za njih nesto najgore sto moze da im se desi. Oni beze sto dalje od kampova jer kamp za njih znaci registraciju, otisak prstiju, pismeni dokaz gde i kada, i od kuda su dosli, kuda su se kretali itd. Njima je najvaznije da se docepaju Nemacke, Svedske i td. bez ikakvih dokumenata ili bilo kakvih pisanih tragova svog kretanja po Evropi. To je za njih jedini nacin da stignu tamo kuda su naumili i da izbegnu deportaciju. Pogotovu ne nazad u prvu sigurnu zemlju u kojoj su registrovani. To je stari trik kojim su se jos krajem osamdesetih sluzili Romi sa Balkana. Jednostavno nisu imali dokumenta na osnovu kojih bi ih vratili, a njihova domovina se pravila nevesta jer eto bez dokumenata ne znaju da li su njihovi drzavljani, i prema tome ne mogu da ih prime nazad.

 17. Pravdoljub.. kaže:

  Caramba Ole- ma znam ih u dušu i pre deset minuta sam sreo grupu odu u „smeštaj „zvani „Džangl“(šuma)

 18. Caramba Ole kaže:

  @ Pravdoljub
  Ti ih znas, ja ih znam, nevolja je jednio sto bar 50% domace populacije, a ako ne i vise, pojma nema o cemu se ovde zapravo radi.

 19. Gligorije kaže:

  Djuka
  Idi pravac do njih pa se druzi s njima i daj im svoju kucu da zive… ja ih pustio ljudski u moj ocuvan salas i znas sta je ostalo od njega? Rusevina. Tako da, ne seri.

 20. Pravdoljub.. kaže:

  Caramba Ole-šta da radimo? da pišemo našim ljudima kako su svi migranti OK likovi? Ili da migrantima koji su spremni da se biju sa policijom objašnjavamo da treba da budu u kampovima? Nema ništa sve je pu-pike ne važi dok se ne desi narod..

 21. Caramba Ole kaže:

  @ Pravdoljub
  Sa migrantskom krizom se okrece ogromna lova i to tako reci planetarno. Mnogo je ispruzenih ruku koje hoce svoj deo kolaca, pa tako i Srbija. Osim toga tu se sakuplju, ili se misli da se sakupljju i politicki poeni. Jedni ne pustaju migrante u svoju zemlju i tako sakupljaju glasove biraca, oni drugi akumuliraju migrante u svojoj zemlji a propustaju ih na kasicicu i olaksavaju tj. smanjuju pritisak na srednju i severnu Evropu i iskreno se nadaju da ce osim neke kinte i osim tapsanja po ramenu, da padne i par pozitvnih poena na putu u EU clanstvo. Svako ima neku svoju racunicu i kuva neku svoju corbicu.Nevolja je jedino sto ce tu corbicu morati da posrce obican narod, hteo on to ili ne, i ne samo u Srbiji nego i ostalim Zapadnoevropskim zemljama.

 22. Pravdoljub.. kaže:

  CARAMBA OLE-Slažem se sa tobom jer si potpuno u pravu.

 23. Afet kaže:

  Balaban ko ga ti volis neznam ali jaga ne volim niti izlazim ma hlasanje politika meneinteresuje. Inace smrad ti mama kad vec vredjas

 24. Radenko kaže:

  Država bi moral da obešteti svakog kome se ovo desi

OSTAVITE KOMENTAR