Zašto više nema kanala Sportklub

Učestali su protesti i komentari, pretplatnika kablovskog distributera, zbog toga što je od 1. januara ove godine iz ponude izbacio paket kanala Sportkluba. Pošta net ima pretplatnike u rejonima Novi Sad, Beograd, Niš, Smederevo, Subotica i Valjevo.

sportklub
Kako je Pošta net saopštila, saradnja sa Sport klubom je okončana zaključno s poslednjim danom prošle godine, a velike su šanse i da neće biti nastavljena. Tako se Pošta net pošla putem drugih malih kablovskih distributera koji su morali da se opredele hoće li u svoju ponudu uvrstiti Arena sport ili Sport klub, i to najčešće tako što su u osnovnoj ponudi ostavili prvi program ovih paketa, a ostale programe smestili u sportski paket koji se posebno plaća.

 
Manji distributeri imali su slobodu da sami biraju ponudu kanala, i većina se u prvo vreme odlučila da u osnovnu ponudu uvrsti i Sport klub i Arena sport. Tako su manjinski srećnici mogli da gledaju i prenose ABA i Jelen super lige, po kojima je Arena sport poznat, ali i teniske turnire, Premijer ligu, Formulu 1 i Moto GP, perjanice Sport kluba. Međutim, situacija se vremenom promenila, pa su se mali kablovski distributeri odlučivali za jedno ili drugo sportsko carstvo, što se sada desilo i pretplatnicima Pošta neta. Doduše, za njih su promene počele još sredinom prošle godine, kada su iz osnovne ponude izbačeni svi kanali Arena sporta sem Arena sport 1, i prebačeni u sportski paket sa dodatnim plaćanjem. Tako su pretplatnici Pošta neta ostali praktično sa pet sportskih kanala u osnovnoj ponudi (Eurosport, Eurosport 2, SOS kanal i Arena sport 1).

 
Kablovski pretplatnici koji vole da gledaju i Arena sport i Sport klub mogu da svoj problem reše na nekoliko načina: oni koji nemaju Arenu, mogu da se pretplate na Arena sport paket i prate ga preko satelita po ceni od 500 dinara mesečno. Ili da odu u lokalnu kladionicu, koja sve te programe ima na meniju, ali uz cenu.KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  kablovsku tv treba otkazati uzasno losi program i prijem a izbor kanala strasan ukinuse i ovo malo sporta sto je bilo a glupe kanale foksa i pinka kojih i nema ostavljaju a 1000,din nije malo…svi drugi su i bolji izbor i manja cena…….

 2. Anonimni kaže:

  Sramota zar se tako cene korisnici usluga?!

 3. JAPAJA kaže:

  Uopste mi nije jasna politika kablovskog operatera PTTNET-a, kao da neko namerno radi na njegovom gasenju. Ne radi se tu vise samo o kablovskoj TV vec i o internetu. Postavlja se pitanje kakav je to kablovski operater ako u svojoj ponudi „preko 100 programa“ ima svega tri sportska kanala ( Arena , Eurosport i Eurosport 2 ) SOS ja ne racunam. Od tih „preko 100 kanala“ minimum 50 ih niko i ne gleda ubaceni su tu kao mlevene kosti u virsli da daju masu. Posebna prica su njihovi tzv Box paketi ( 2 ) koji nicemu ne vrede. Koji papan ce prihvatiti njihovu pricu da za manje para dobijaju i kablovsku i internet. Sva je sreca pa mi uskoro istice ugovor sa njima pa cu se resiti PTTNET-a i kao kablovskog i internet provajdera. Steta , steta , steta. Neki nesposobnjakovic od nekada lidera kablovske televizije na ovim prostorima pravi smetliste.

 4. JAPAJA kaže:

  Ovo pisanje me je podstaklo da vidim sta drugi provajderi imaju u ponudi. Ako ne gresim TOTAL TV u paketu MIX nudi za cenu 2430 dinara ( 24 meseca ugovorna obaveza ) Internet brzine do 20 Mb/s i TV ( Start + Plus ) koji u sebi ima Eurosport, Eurosport 2, Sport klub 1 , 2, 3 i SK Golf , i D3GO TV unazad 72 sata ako sam dobro shvatio. Uzevsi u obzir sta PTTNET nudi mislim da je ovo resenje daleko bogatije i isplativije. Trenutno kombinaciju kablovska + internet do 10 Mb/s placam 2340 dinara. Dakle za 90 dinara vise imam i SK kanale , internet do 20 Mb/s i TV unazad 72 sata. Nadam se da sam dobro protumacio ponudu Totala. Ako neko ima bolje resenje neka nam predlozi.

 5. Anonimni kaže:

  Bravo

 6. Anonimni kaže:

  Ostavljam vlastodrznicima da gledaju pinkove kanale. Ja sutra skidam kablovsku jer nema sport kluba i nema moto gp

 7. aleksandar kaže:

  bravo, i ovo malo sportskih kanala ste nam ukinuli, razmisdliču za ubuduće,,hvala vam!

 8. aleksandar kaže:

  bravo, i ovo malo sportskih kanala ste nam ukinuli, razmisliču za ubuduće,hvala vam!

 9. ludilo kaže:

  @ japaja

  Ne znam da li si znao ali onaj ko je imao kablovsku preko KDS-a mogao je da uzme i kablovski internet gde je postojala mogucnost…uglavnom je to moglo po zgradama. Znaci imao si KDS i kablovski internet od 10mb/s ( ne treba ti fiksni telefon) za samo 1500 dinara ukupno ako si potpisao ugovor na dve godine.
  Kablovska + kablovski internet od 30mb/s je bio 1700 dinara na dve godine.
  Ubedljivo najbolja ponuda u Srbiji ali jebiga sada su ga usrali sa ukidanjem kanala.

OSTAVITE KOMENTAR