Zatvara se ulica Lanji Ernea

Od sutra do 28. juna, za saobraćaj motornih vozila će biti zatvorena Ulica Lanji Ernea, zbog radova na rekonstrukciji Učiteljskog fakulteta. Pristup motornim vozilima ulici Age Mamužića biće omogućen iz smera Ulice Albe Malagurskog, uspostavljanjem režima dvosmernog saobraćaja na delu Trga slobode iza Muzičke škole, saopšteno je iz Službe za energetiku i saobraćaj Gradske uprave.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. avet kaže:

  Biće interesantan taj DVOSMERNI saobraćaj u uličici gde se skoro i u jednom smeru teško saobraća.

 2. Salamander kaže:

  Što opet zatvaraju, pa nedavno su je tek otvorili?

 3. Afet kaže:

  Ta ulica je bila prelepa kad je bilo drveca ali mentoli sesetili da iscupaju da naprave pargikn sada je betonjara ruzna

 4. Megatron kaže:

  @Afe(ge)t

  Aj ne kenjaj molim te. Prelepa ulica ??! Pre u tu ulicu normalan covek nije ulazio samo manijaci. Sada barem izgleda kao ulica dostojna centru grada. I koji k lupate minuse na ovu vest ?? Renovira se zgrada. NAJZAD se pocelo renovirati i graditi a vi nolajfer-retardi kukate i bacate minuse. Megatron out.

 5. ludak kaže:

  Da je iole mozga, ta bi se ulica i zatvorila za sabobracaj i bila bi pretvorena u setaliste sa klupama….

 6. hsjek kaže:

  pa ja bi sve ulice zatvorio, ne znate bre da izadjete iz kuce da prosetate, u svim normalnim gradovima centar vrvi od ljudi i guzve, a ovde kao da je zona sumraka! i sad kukate sto je zatvoren neki patrljak od ulice duzine 100 metara!

 7. Da se zna kaže:

  rekonstrukciji Učiteljskog fakulteta!
  To je čuvena Žuta kuća, koja je bila u vlasništvu -SEVER-a fabrike elektro motora, a koje su se njegovi radnici odrekli da bi postala muzej antifašističke borbe ovdašnjih građana. U želji da se nasilno obriše sećanje građana na zločine fašista u Subotici i njihovih saradnika .Objekat je pod padronatom Jožefa Kase i njegove partije a uz podršku koalicionih partnera, jadnih prodanih duša pretvorila u ovo što je danas. Na njihovu žalaos još nas je dosta što još čujemo jauke iz Žute kuće.
  Dok sam živa pričaću svojim potomcima o zločinima koji su vršeni nad našim rođacima i sugrađanima u Žutoj kući.

 8. HEAT kaže:

  @Ludak
  Bas tako.Da je zatvore zajedno sa Age Mamuzica,izbace ta parking mesta i naprave malu oazu.Ima tamo kafic,mislim jos neki poslovni prostor koji bi bas bili super da izbace bastice,pa roditelji da odmore a klinci roleraju,voze mini bajsove ili prosto jurcaju bez straha od auta.A ovako je mrtvo!!Naravno,to nikad nece moci.Zasto?Pa ne zman zasto,ali nikad nece moci.

 9. Megille kaže:

  @ Da se zna : Istina je. U toj zgradi ‘Žutoj kući’ za vreme Mađarske administracije za vreme II svetskog ratu su hapsili ,mučili i ubijali svoje neistomišljenike predstavnici Mađarskih vlast. Mnogi imamo loše uspomene na te događaje ,pogotovo mi kojima su neki od predaka tamo boravili…

 10. krass1 kaže:

  U redu, ali nisu trebali ograditi sve do parkinga u Strosmajerovoj pa tako prepreciti i biciklisticku stazu.

OSTAVITE KOMENTAR