Završena zgrada na promenadi Prozivka

DG company je početkom marta 2015. godine otpočeo izgradnju stambeno-poslovnog objekta P+6+Pk na Prozivci, u Prvomajskoj ulici na šetalištu. Iako se završetak radova planirao za februar 2016. godine, zgrada je sredinom decembra završena, što je svakako najbrža gradnja jednog stambenog objekta u Subotici.

Plac 9871/1 Donji grad, DG comapny je krajem 2014. godine na licitaciji kupio od grada, nakon čega je odrađen projekat šestospratne zgrade koja visinom i izgledom potpuno odgovara susednim zgradama na koje se oslanja a koje su izgrađene krajem 2012. godine.

Već nakon tri meseca radova završena je kompletna armirano betonska konstrukcije objekta. Sa podizanjem te konstrukcije paralelno je rađena ispuna Ytong blokovima i ciglom. Montaža stolarije je usledila u šestom mesecu da bi zgrada fasadu dobila u osmom mesecu. Za 9,5 meseci objekat je prošao tehnički prijem.

Zgrada sadrži 64 stambene jedinice i poslovni prostor u prizemlju u koji se trenutno useljava market „Idea“.

 

10.3.2015.

Prvomajsak-103-1

3.5.2015.

Prvomajsak-103-6

22.6.2015.

DSC_1715-3

 

 

prozivka 1

proyivka 2

prozivka 4

prozivka 3KOMENTARI

 1. Prozivka kaže:

  Bravo Dulicu prava si firma, ne kao Razvoj Janjic.!

 2. Prozor kaže:

  Da , Razvoj Janjic dobra firma,losi ljudi.

 3. hvon kaže:

  katastrofa

 4. Milos kaže:

  @Prozivka i @Prozor

  kakve sve to veze ima sa ovom zgradom? Super sto ce Prozivka dobiti Ideu. Postaje sve bolje mesto za zivot.

 5. stormwatch kaže:

  Zgrada izgleda dosta dobro iznutra po ovim slikama. Samo izvana je bas lose uradjena, ja sam se nadao da ce pratiti fasadu i izgled ove zgrade pored.

 6. zanatlija kaže:

  Bio sam u zgradi i hodnik je dosta prostora, ima dva lifta i skoro je ista po ugrajdenim stvarima sa zgradama pored. Jedino sto je ukljucena na gas a ne toplanu sto se u Subotici pokazalo bolje za buduce stanare.

 7. roki kaže:

  Zgrada spolja izgleda ocajno. Trebali su da naprave identicnu kao proslu pa bi bilo malo lepse. Inace dobro je to sto su prikljuceni na gas jer ce racuni biti drasticno manji nego da su na lopovskoj toplani prikljuceni. Barem nece imati letnje racune za nepostojece grejanje.

OSTAVITE KOMENTAR