Žena bez dozvole upravljala autobusom na liniji Beograd – Subotica

Saobraćajna policija je u nedelju pre podne, oko 9.30 sati, isključila iz saobraćaja veliki dabl-deker, autobus beogradske „Laste“ koji je saobraćao na liniji Beograd-Subotica, jer je kontrolom utvrđeno da nije tehnički ispravan. Osim toga, njime je upravljala T.A. (31) bez vozačke dozovole.

Kako je “Novostima” potvrđeno u Policijskoj upravi u Kikindi, njihova patrola je utvrdila da žena koja je bila za volanom nema vozačku dozvolu za D kategoriju neophodnu za upravljanje autobusom, a osim tehničke neispravnosti vozila, postoje sumnje da je bilo prekršaja u korišćenju tahografa kao i drugih nepravilnosti.

– Autobus je isključen iz saobraćaja, nalazi se na autobuskoj stanici u Kikindi, a putnici su zbrinuti. Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Beograd – Subotica preko Kikinde. Zanimljivo je se u papirima kao formalni vozač navodi N.R. (59), ali je vozilom upravljala žena bez vozačke dozvole – potvrđeno je “Novostima” u policiji.

Autobus nije napravio nikakav saobraćajni prekršaj prilikom vožnje, već je zaustavljen tokom radovne kontrole saobraćaja na području Kikinde. Zbog naknadno ustanovljnih prekršaja ovog prekršaja policija će podneti odgovarajuće prijave.

 

Večernje novostiKOMENTARI

 1. Munemjea kaže:

  Kakva drzava hahaha u drzavnoj firmi hahahaha eto kakva drzava takve i firme takva i premijerka lezbaca koja krsi zakone i nikome niko ne moze nista hahaha!

 2. Sasava kaže:

  verovatno N.R {59} – ov cerka T.A { 31} 😛

 3. Lala land kaže:

  Polazak u 6, 30h , radnim danom i praznikom

 4. objavite odgovor posto on vredja setace kaže:

  Vucicerva drzava smrdija…

 5. Punisher kaže:

  Hahaha i kazu da 90 nisu se vratile!
  U pravu su, ovo je gore!
  U ovoj drzavi ko je normalan, taj je nenormalan! Treba da promenimo ime drzave u zonu sumraka jer tu je sve absurdno!

 6. Hrvoje Macanović kaže:

  @objavite odgovor posto on vredja setace
  Debilni Đilasovi šetači krenuli da pojačaju gomilu subotičkih bednika

 7. Žednik kaže:

  Ja bio joj dao dozvolu bez polaganja, kad već tako dugo vozi. Svaka joj čast

 8. Istina... kaže:

  Mucno je bilo biti talac subotice (da, malim slovom) a divno ne biti u njoj. Spasenje!

 9. Slina kaže:

  A lepo sam reko picoustom da prestanemo slati kretenoidne botove i sendvicare drzavnim autobusima…eno i suboticki vozaci odbijaju vise da voze po naredjenju pa strajkuju..kuku majko sad cu morati od dezertera da trazim da posalje po tetki vozace iz Kanade.

 10. Hrvoje Macanović kaže:

  Divna žena!
  Dok su-transovi „šabani“ koriste lažna bolovanja, a putnici na stanicama istežu vratove k’o žirafe, ova hrabra žena održava liniju iako zna da ne ispunjava zakonske uslove.

  Uostalom, šta je vozačka dozvola? Obična potvrda da je neko ima pravo da upravlja vozilom.
  Prisetite se samo koliko je na putu „stručnjaka“ koji imaju vozačku dozvolu, ali nemaju pojma o vožnji, o saobraćajnim propisima ili saobraćajnoj kulturi …

 11. Istina... kaže:

  Nije narod glup nego Agentura ciohazara manipulise njime.

 12. Istina... kaže:

  @Hrvoje

  Pa vi ste protivnik Antisistema! Razmisljate trezveno, logicno, razumno. Pravi disident. Takvi su smetnja i pretnja po „prosperitet“.

 13. Starosedelac kaže:

  Koliko profi vozača imamo, a mnogi su šupci. Pogledajte taksiste, pustaju i primaju putnike gde i kako hoće, samim tim ne poštujući pravila. Pogledajte majmune koji se parkiraju tamo gde ne treba, a to su trotoari, prolazi, i da je što bliže objekta kog posećuju. Pogledajte sve one koi noću stanu uz put i ne ugase farove, to je sranje i bahatost, a ovo što je mlada žena voljna da radi je skandal. skandal je to što joj kolega nije mogao na bolovanje, jer bi mu skinuli pola plate.

 14. Vozac kaže:

  Najbolje da onda svi bacite dozvole i ne polazete vozacki kad ste takvi pametnjakovici,blago onom ko se rodi pametan i popije svu pamet sveta

 15. Zora kaže:

  Jeste u ovoj zemlji vlada anarhija umesto demokratije

 16. Jadranka.Manojlovic kaže:

  Vozi Misko!

 17. Istina... kaže:

  Istina…
  25. 02. 2019. u 01:50

  ponovo jedan lazan komentar strane Agenture

 18. Anonimni kaže:

  Pa mozda bolje vozi nego neki sa dozvolom , a i kad bi se preispitale sve vozacke u detalje o polaganju i poreklu , mnogi bi ostali bez njih …

 19. Istina... kaže:

  Komentar napisan 25.2.2019. u 01.50 jeste moj. Ponavlajm: Nije narod glup nego Agentura ciohazara manipuliše njime.

 20. Herc kaže:

  Svi vi vozaci slikajte diplomu pa postavite..A ne bika prodali i polozili i eto ti sofercine velike..neobrazovani samo sa osnovnom skolom..nemam reci..zatvor i kraj..

 21. Moja savest kaže:

  Ko da imaju ispite ovi , koji vode Državu !

 22. 3B3 Igor kaže:

  Istina to jest Branko Radune, sledeći put ne zaboravi da na radnom mestu obrišeš istoriju svog pretraživača.

OSTAVITE KOMENTAR