ŽFK Spartak izbio na vodeću poziciju

Nakon odigravanja zaostale utakmice iz 1. kola, ŽFK Spartak je  izbio na čelnu poziciju sa 9 bodova koliko ima i drugoplasirani Napredak iz Kruševca. Dilema oko prvog mesta, u jesenjem delu prvenstva, razrešiće se za mesec dana, u direktnom susretu ove dve ekipe, u derbiju 6. kola koje se igra 6. oktobra u Kruševcu.

 

Što se tiče današnjeg susreta između „plavih golubica“ i ekipe ŽFK Lemind lavice iz Leskovca, sve je, manje-više, bilo poznato i pre početka utakmice. Mlada i neiskusna ekipa „lavica“, trenutno fenjeraš na tabeli, nije mogla da se ozbiljnije suprotstavi razigranim subotičankama, ali su hrabro odolevale sve do 40-og minuta kada je pao prvi gol, a nakon njega i drugi u 42. minutu. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

 

U drugom poluvremenu „golubice“ su nanizale još 6 pogodaka tako da je konačan skor 8:0. Po tri gola su postigle Jelena Čanković i Mirela Tenkov, a po jedan pogodak Stefana Daničić i Sanda Jovanović.

 

Sledeća utakmica bi, takođe, trebala da bude lakši trening za ekipu  Spartaka. Utakmica se  igra u Knjaževcu protiv ekipe Nivesa gde se  očekuje sigurna pobeda „plavih golubica“.

 

Trostruki strelac - Jelena Čanković

 

Trostruki strelac - Mirela Tenkov

 KOMENTARI

  1. BlueMarine kaže:

    samo napred do nove titule !

OSTAVITE KOMENTAR