Zoran Đerić izabran za direktora i selektora Međunarodnog festivala pozorišta za decu u Subotici

Na konstitutivnoj sednici Saveta Međunarodnog festivala pozorišta za decu u Subotici održanoj 13.03.2019. za direktora i selektora Festivala izabran je prof dr Zoran Đerić, univerzitetski profesor i upravnik Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.

Predsednik Saveta u naredne četiri godine biće reditelj Vladimir Lazić dok će potpredsednik Saveta biti pisac Dušan Đurđev.

Savet Festivala čine pisac Dušan Đurđev, glumica i univerzitetski profesor Marijana Prpa Fink, glumica i direktor “Dečijeg pozorišta Subotica” Marta Aroksalaši, glumac i reditelj Bela Kalo, univerzitetski profesor Zoran Đerić, reditelj i upravnik pozorišta “Pinokio” Vladimir Lazić, članica Gradskog veća zadužena za kulturu Grada Subotice Miroslava Babić i pisac Branko Stevanović.

26. Međunarodni festival pozorišta za decu biće održan od 22. do 27. septembra u Subotici a na njemu će biti predstavljene najaktuelnije pozorišne produkcije iz celog sveta namenjene deci, izložbe, kniige iz oblasti stvaralaštva za decu, kreativne i lutkarske radionice, amatersko i dečije stvaralaštvo, filmski program i stručni skupovi.KOMENTARI

 1. Brza fotografija kaže:

  Smradovi

 2. Ivan B. kaže:

  Bruka! Nema u Subotici ko da vodi festival, moraju da se uvoze neki (politički) podobni sa strane?! Sve je u ovoj zemlji naopako pa i to. Da je sreće, neki od ovih ovde nabrojanih ne bi deci smeli ni da priđu, a kamoli da navodno nešto za njih rade. Deci su potrebni uzori, a pojedini to zaista nisu. Pre svega u moralnom pogledu.

 3. Ogledalo duše kaže:

  Svetla je i čista budućnost festivala! Ova faca „obećava“!

 4. Ljiga kaže:

  Dovoljan je naslov kakav si covek!

 5. Fux kaže:

  Ovaj gospodin ime neke veze sa slastičarem Đerićem i koji je podigao onaj ‘remekdelo’ od lažnog spomenika ispred gradske kuće u Subotici…?

OSTAVITE KOMENTAR