Žreb za Ligu Evrope: Spartak ide na ostrvo !

Odlučeno! Spartak iz Subotice u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastaje se sa Kolerajnom iz Severne Irske, odlučeno je danas žrebom u Nionu. U dvomeču sa vicešampionom Severne Irske „Golubovi“ su domaćini u prvom susretu.

Spartak će prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija igrati 12. jula kao domaćin na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Trener subotičkog tima kaže da će se tek informisati o ekipi Kolerejna.

„Protivnik je totalna nepoznanica, ali tako bi bilo da smo dobili bilo koji drugi klub u prvom kolu kvalifikacija. Verujem da smo i mi za njih nepoznanica“, rekao je agenciji Beta Vladimir Gaćinović, trener Spartaka.

On je rekao da o kvalitetu rivala nemaju, za sada, nikakve informacije, a jedino što znaju je da je stadion na kojem Kolerajn igra u odličnom stanju i da ekipa gaji engleski stil fudbala.

“Ne znamo ništa o ekipi protivnika, ali cilj nam je da se kvalitetno pripremimo i spremno dočekamo početak kvalifikacija. Ne bismo se bavili ovim poslom da ne očekujemo da pobedimo. Koga god da smo dobili, očekivanja su ista“, naveo je trener subotičkog kluba, koji je protivnika saznao na putu ka Zlatiboru gde će obaviti pripreme.

Gaćinović je dodao da se nada da će klub dovesti nekoliko pojačanja.

„Odlaskom Nemanje Nikolića i Aranđela Stojkovića značajno smo oslabljeni. Moraćemo da krenemo u potragu za nekoliko kvalitetnih igrača koji bi nadomestili njihov izostanak“, rekao je trener Spartaka.

Utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igraju se 12. i 19. jula.
Žreb za drugu rundu kvalifikacija na programu je danas od 14 sati.

 

 KOMENTARI

  1. Dejan kaže:

    Jel moguće da nema uslova da se igra na domaćem stadionu? 🙁

  2. Anonimni kaže:

    Jesi ti slep ili sta zar ne vidis u kakfom nam je stanju stadion? Oronulom

OSTAVITE KOMENTAR