10 prekršajnih prijava zbog nečišćenja trotoara

U Subotici je komunalna policija podnela deset prekršajnih prijava, jer građani nisu čistili sneg i led ispred svojih kuća.

 

Prema gradskoj odluci  o čišćenju snega sa javnih površina, vlasnici stambenih ili poslovnih objekata dužni su da očiste sneg ispred svojih ulaza u protivnom će da plate novčanu kaznu koja se kreće od 1000 do 50.000 dinara, u zavisnosti da li se radi o fizičkom ili pravnom licu. Proteklih  dana Subotičani, kao i vlasnici kafića su pokazali visoko razvijenu svest i očistili trotoare i prolaze ispred svojih kuća i lokala.KOMENTARI

 1. zekster kaže:

  Vidim da drzava i grad uredno kaznjavaju gradjane za neposlusnost i nemar,

  a ko ce da kazni gospodu iz grada i drzave koja nije ocistila ulice

 2. mila kaže:

  Da li postoji mogućnost da Komunalna policija reši problem u Petrinjskoj/Višegradskoj gde su kontejneri parkirani na kolovozu i leti i zimi?

 3. ja kaže:

  a ko će da kazni jkp čistoću??očistili su trotoar tako da su sneg sa trotoara gurali na biciglističku stazu!!baš me interesuje!!

 4. dr tikvicki kaže:

  KAKVA JE OVO SRAMOTA, KAZNJAVATI GRADJANE A ULICE I POSLE 6 DANA OD PADAVINA U GRADU NEOCISCENE. KOMUNALNA TREBA PRVO DA VIDI ULICE U GRADU PA TEK POSLE NADLEZNIH DA KAZNJAVA GRADJANE.

   

 5. Loš Đak kaže:

  A jeste li gospodo komunalni policajci obišli malo autopraonicu na uglu Kumičićeve i Matije Gupca? Na jednom mestu se trotoarom ne može proći.

 6. mrle kaže:

  a ko će biti odgovoran za neočišćen sneg u Lošinjskoj na trotoaru kod podvožnjaka između PIONIRA i BUDUĆNOSTI

 7. Csongor kaže:

  Samo neka kaznjavaju gradjane a oni ce ih kazniti na izborima… bar oni koji nemaju kratko pamcenje…

   

   

 8. gabriela kaže:

  lopatu u ruke gospodo! budite malo od koristi umesto kaznjavanja!

 9. Don Kihot kaže:

  A sta mislite kada bi zatvorenici malo cistili ulice umesto sto pricaju o ljudskim pravima.

 10. GRAĐANKA kaže:

  A KO ĆE DA OČISTI U BOLNICI?????

 11. Gdin Cinik kaže:

  Ja znam da mnogi koji bi trebali ne rade svoj posao, ali ja sam čistio sneg i ispred svoje kuće i još dve! U jednoj živi nemoćna stara žena, a u drugoj nema nikog. Pa zaboga, ja ću prolaziti tuda i gegati se po snegu i ledu! Iskreno, uradio sam to zbog sebe i ukućana, a ne zbog nekakvog “reda i zakona”. Ja ne mogu da verujem da će neko radije svako jutro da tumara po ledu i snegu, nego da uzme lopatu i počisti sneg jednom-dvaput dnevno… tako dok ne polome ruku ili nogu, a posle đavo kriv… Uzdaj se u se’ i su svoje kljuse, pa kad odradiš svoje, imaš pravo da kritikuješ druge!

 12. shane kaže:

  koji smradovi…pogledaj prozivku,centar grada…o cemu pricamo…oko Bolnice kao prvo.a oni nas bednike kaznjavaju.

 13. lakoverna kaže:

  A što naplaćuju parking??? Neki dan nema šanse da se parkiram na parkingu kod radničkog a Baja vrši kontrolu pitam šta kontrolišeš kada sneg nije očišćen i jedva može da se stane na parking pa, pa ja nezzznam ko je nadležan za čišćenje parking mesta a da zvekneš kaznu i da pobegneš to znaš? Gledam jadnika reko u sebi pusti nije on kriv nego GRADONAČELNIK.

   

OSTAVITE KOMENTAR