Veliko oštećenje puta u Aleksandrovu

Nedavno je pušten u promet južni prilaz Subotici sa autoputa, kao deo Y kraka, međutim raskrsnica ka Bikovu i Čantaviru je u sve lošijem stanju. Krivina u Aleksandrovu iza Beogradskog puta kod Fidelinke i Mlekare je opasna za saobraćaj jer se na kolovozu iza benzinske pumpe pojavio krater.

tolminska

Ovaj put, kojim prolaze šleperi, decenijama nije obnovljen, a oni koji žive u blizini kažu da kamene kocke nekada lete vazduhom. Vozači kojima ovaj problem nije poznat, tokom kišnog vremena ili noću lako mogu da dožive saobraćajnu nesreću.

Saobraćaj Tolminskom ulicom liči na slalom, a saobraćaj se pojačao otkako je otvoren prilaz na autoput. Direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Predrag Radivojević je na ovo pitanje dopisom odgovorio da je prošle godine urađen plan obnavljanja ove ulice i da ta investicija zahteva 33,5 miliona dinara. U februaru je lokalna samouprava konkurisala kod pokrajinskog Fonda za kapitalne investicije, ali nije dobila potrebna sredstva, tako da će opet konkurisati i kod pokrajine i republike. U toku je javna nabavka u visini 810 hiljada dinara u okviru koje bi se popravio najkritičniji deo.

Do tada vozačima valja da budu strpljivi i oprezni.

 

RTV Pannon



KOMENTARI

  1. stormwatch kaže:

    Jbt, taj put ni u gora vremena nije losije izgledao…Ali namesteni izbori su prosli gospodo, horde botova i dilera su zgotovile svoju prljavu rabotu napakovani Ruskin novcima, senvichima i tonama demagogije, do sledecih izbora Nista!

  2. stanko kaže:

    Ko nam je predsednik MZ i skupstine MZ nije ni cudo, krateri ce biti uobicajena stvar.

  3. S&S kaže:

    Potrošili novce na izbore

  4. trt kaže:

    Taj krater je tamo mesecima…

  5. Ddr kaže:

    To je tamo godinama tako još 90-tih godina je bio u takvom stanju….ha ha ha Suboticani želim vam sve najbolje 🙂

  6. Pero P. kaže:

    Pre par meseci je to „popravljano“, ali na način kao da je to ukrasna stazica kroz baštu, a ne put kojim prolaze najčešće kamioni i autobusi. Ekipa koja je to „krpila“ je bukvalno poslagala kocke, nasula pesak i malo utabala. Pošto radim u Fidelinci, svedok sam da je taj deo bio razrovan nakon dva dana!

  7. ludak kaže:

    trebaju se te kocke izvaditi i postaviti asfalt. Velika filozofija

OSTAVITE KOMENTAR

79 + = 88

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: