Adrijana Lušezi za Miss Evrope

Subotička modna kreatorka, Adrijana Lushezy, koja se bavi izradom unikatnih haljina i nakita, saradnica je MissYu kompanije, oficijalni je dizajner u Vojvodini, poznata kreatorka u regionu dizajnirala je haljinu za izbor Miss Evrope.

 

Naime, juče je održan tradicionalni 30-ti Izbor za Miss Ex-Yu Evrope u Parizu, na kojoj je lepotica koja je nosila kreaciju naše sugrađanke proglašena za drugu pratilju.

 

Na sajtu missdijaspore se navodi da je svaki izbor praćen spektakularnim programom i defileom najlepših devojaka rođene ili poreklom iz bivše Jugoslavije, a kreacije Adrijane je zadivila sve prisutne.

 

Ovom poznatom i popularnom manifestacijom, omogućeno je brojnim ex-YU kompanijama da se prezentuju tržištu i medijima čitave Evrope. Među njima je i projekat SERBIAN BREND, u okviru koga devojke učesnice takmičenja dobijaju poslovnu šansu da budu aktivni članovi ovog marketing projekta.

 

Miss ex-YU je zaštićena licenca, organizatori su: Zoran Milinković iz Pariza, poznat široj javnosti po organizaciji najvećih kulturnih dogadjaja u Parizu i šire i Milojko Milanović ”Profesor MILO” osnivač izbora Miss Ex-Yu, poznati francuski modni fotograf.

 

Više o ovoj temi uskoro…KOMENTARI

  1. confuzzled kaže:

    Mogli biste da ispravite naslov. Deluje kao da je nešto veliko i bitno u pitanju, a ne ono što stvarno jeste.

  2. Darko Kostic kaže:

    Cestite i samo napred, u ovoj zemlji uspeh se ne prasta, pogotovo ne prastaju ljudi koji zive ispod mamine suknje a ne mogu dostici nista bez toga.

  3. Marijana Oravec kaže:

    Cestitke Draga!!!! Drago mi je da uspevas u svom poslu i dokazujes svakim danom da si najbolja :)))) Trud se isplati!  🙂

OSTAVITE KOMENTAR