Ana Bekuta na trgu

Večeras je bez velike najave i medijske buke održan koncert Ane Bekute na trgu. Uoči samog početka koncerta, bilo je neverice među malobrojnom publikom, mislili su da će ipak nastupiti neko treći. Međutim, na bini se ipak pojavila ona, a trg je za veoma kratko vreme bio gotovo pun.

 

Cilj koncerta je bila promocija novog albuma, dok su DVD-ovi sa snimkom koncerta deljeni besplatno. Ana je svakako svojim nastupom uspela da digne subotičane koji važe za mirnu publiku, što baš ne polazi svakome za rukom. Bilo je pevanja, vriske i suza. Čak i oni koji nisu ljubitelji ovakve vrste muzike moraju priznati da je koncert uspeo, a atmosfera bila više nego odlična.

 

Možda nismo navikli na folk muziku pod tornjem, možda deluje neprikladno za ovaj ambijent i naš duh, ili pak egzotično, ali je svakako došlo kao prijatno osveženje.
DSC_0487 DSC_0502 DSC_0529 DSC_0542 DSC_0561 DSC_0587 DSC_0644 DSC_0650 DSC_0656 DSC_0660 DSC_0677 DSC_0723KOMENTARI

 1. Loš Đak kaže:

  Samo me zanima kojim novcem je ovaj nastup plaćen? Ono “besplatno” deljenje DVD-a ne znači da su se isti materijalizovali sami od sebe, a ni iznamljivanje bine i razglasa sigurno nije za džabe. Plašim se da ćemo opet biti “uštinuti ” za koji Km. puta.

 2. Mr IKS kaže:

  Usput,pozdrav od MRKE,koji se zahvaljuje sto mu jos nije preinacena
  licenca za ovlastenog gradjevinca,u licencu ovlastenog estradnog menadzera.
  Nikad se ne zna !Mozda ce biti jos x,y ,z,…pa,makar do KRAKOVA. 

 3. Lejla kaže:

  Na Svet plusu pise da je bilo 10 000 ljudi.  Nevera….

OSTAVITE KOMENTAR