Atletičarke na pripremnom mitingu

U Senti je 9. maja održan tradicionalni atletski miting na kome su vrlo uspešno učestvovale tri najbolje atletičarke AK Spartak iz Subotice i ostvarile vrlo dobre rezultate.

U disciplini bacanja kugle višestruka i neprikosnovena prvakinja Srbije Dijana Šefčić je pobedila sa rezultatom 13.40 i pokazala da se nalazi u dobroj formi pred početak najznačajnijih takmičenj u sezoni.

Luna Kup_Nestle kvalifikacije 209

U disciplini 100m za žene učestvovale su Jovana Ilić (1997) i Luna Vodana Jović (1998) i postigle su odlične rezultate i lične rekorde.

Jovana Ilić je osvojila ukupno ćetvrto mesto na 100m žene sa 12.39 i pokazala da se nalazi u odličnoj formi i da predstavlja jednu od najozbiljnijih kandidatkinja za juniorsku reprezentaciju Srbije.

Luna Vodana Jović je ostvarila novi lični rekord na 100m sa 12.94 i pokazala da se nalazi na dobrom putu da u nastavku sezone ponovi uspehe od pre dve godine i možda i uđe u reprezentaciju mlađih juniorki na 200m ili 400m.

Posle ove značajne pripremne trke sledeći izazov za naše mlade takmičarke je regionalno školsko takmičenje u Novom Sadu gde učestvuju na 100m (Jovana) i 400m (Luna) kao članice ekipe Srednje ekonomske škole u Subotici a potom kvalifikacije Kupa Srbije za seniorke 22 i 23 maja.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR