„authentic vojvodina“ na Bilbordima

Sa dva billboard panoa kojima ponovo spajaju umetnost i turizam, članovi/-ce Udruženja građana „authentic vojvodina“, neopterećeni palanačkom politikom, žele svim dragim sugrađanima i sugrađankama zabavne predstojeće dane proslave obeležavanja Dana Grada Subotice.

 

Pokraj Segedinskog puta, u velikom formatu, ovom prilikom predstavljaju jednu staru fotografiju sa Palića i jednu iz Subotice, a za jesen najavljuju izdanje nove serije umetničke kolekcije razglednica, završetak ovogodišnjeg naučno-istraživačkog rada u projektu na temu fotografije u službi kulturnog nasleđa pod pokroviteljstvom AP Vojvodine, Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine.

 

 

 

NVO „authentic vojvodina“

www.facebook.com/authenticvojvodinaKOMENTARI

 1. Troll kaže:

  “spajaju umetnost i turizam” ?!?!??!

  “naučno-istraživačkog rada”  ?!?!!?

  Koliko para je kostala ova sprdnja? Kakva je struktura troskova?

  NVO, a zivi na grbaci poreskih obveznika? Nevladina organizacija, finansirana od strane vlade?!?!? Strasno!!!!

 2. Gdin Cinik kaže:

  Gospodine Trolu, ime bam savršeno odgovara. Nevladine organizacije kao pravna lica mogu da se prijavljuju na konkurse i projekte raspisane od strane bilo koga, pa i Vlade, i to ne samo naše… Država ne finansira NVO već dati projekat. Tj. kaže se dajemo toliko-i-toliko para za to-i-to, pa se lica, fizička i pravna, sa napisanim projektom koji govori kako će datu stvar sprovesti u delo, finansije se dodeljuju odabranima… Ne kažem da tu nema pranja novca ili “nameštanja”, svi dobro znamo koliko su korupcija i nepotizam zavladali u našem društvu, ali nisu sve NVO “zle”! Nekim ljudima je zaista stalo do nekih stvari i rade na stvarima do kojih im je stalo, i to mnogi – besplatno, samo zato što im je nešto bitno na ličnom nivou. Pozdrav od NVO aktiviste…

 3. ooltoo kaže:

  Vidim (čitam) da gospodin Troll nema pojma a trebalo bi da zna, da NVO može da finansira i neko iz komercijalnog sektora. Na primer, multinacionalne kompanije, koje mogu biti zainteresovane za neki projekat, ukoliko vide bilo kakav interes svog reklamiranja u odredjenom projektu. Dotični Troll bi treba da zna i to, da kada država (grad, pokrajina ili republika) dodeli nekom sredstva, onda se to objavi na sajtu ministarstava ili ko već daje novac i zašto. Lepo može da se vidi koliko je ko dobio novca i zašto, pa vi Trollu onda tražite da vidite koliko košta bilbord i koliko novca je dobijeno i od koga, za ovako nešto. Verovatno vam je draže da novac porezkih obveznika odlazi na kič i šund  na Pinku, koji nam je uništio narod i moralno ga degradirao. Što se malo ne pozabavite time dotični Trollu, nego kulturno nasledje nazivate sprdnjom i napadate zbog par desetina hiljada dinara. Verovatno vam je draža estrada i njihovo pozivanje na nemoral, možda vam je draže sedenje po gradu i palanačke tračarije a verovatno nikada niste pogledali gore, dok šetate gradom, da vidite kako su nam lepe gradjevine u širem centru grada. Probajte vi da nadjete neke stare dokumente ili fotke, pa ćete videti zašto je to istraživački rad. Treba da vas je SRAMOTA zbog ovakvih komentara jer niste sagledali suštinu, nego površno talabaćkate. Molim vas da se javite, kako bi vam dao 30.000 dinara da vas ne tišti to što je neko dao taj novac, da se postave dva bilborda za vreme trajanja manifestacije “Dan Grada”. 

OSTAVITE KOMENTAR