Autoprevoznici spremi na sve za svoje zahteve

Subotički taksi i kamionski prevoznici traže zamrzavanje duga za porez i otpis kamata, deblokiranje računa u narednih pet dana, kao i brži rad nadležnih organa i sudova na naplati izdatih faktura, izdatih komintentima koji ih nisu platili. Ukoliko se njihovi zahtevi ne ispune do 14.marta biće primorani da predzmu "određene mere", rekao je predsednik Udruženja autoprevoznika Darko Antelj. 

kamiondyije

– U Subotici su blokirani računi za 136 prevoznika, što je dovelo i njihovu egzistenciju i njihovih porodica u pitanje. Oni su odavno isplatili glavnicu prema PIO fondu, ali pošto ide kanata na kamatu dugovanja su ogromna, a zbog blokiranih računa su onemogućeni da rade. Sa druge strane, moguće brisanje firme iz registra, a samim tim i gubitak dozvole za rad, neki su od problema sa kojima se  pojedini subotički taksisti i autoprevoznici susreću. Pojedincima su računi blokirani zbog dugova od nekoliko hiljada dinara, a koji su nastali zbog neplaćenih nameta, poput firmarina, koje su u međuvremenu ukinute – objašnjava Darko Antelj.

 

 Prevoznici traže zamrzavanje duga za porez i otpis kamata, deblokiranje računa u narednih pet dana, kao i brži rad nadležnih organa i sudova na naplati faktura izdatih komintentima koji ih nisu platili.KOMENTARI

  1. Loš Đak kaže:

    Ha, ha, ha …
    Samo vi gospodo prevoznici slušajte “experta” Antelja. On se, jel’te, već pokazao kao vrstan poznavalac prilika u “bussinesu”. Samo, ja bih vam savetovao da pre toga sve svoje nekretnine prepišete na nekoga iz familije. Država vam neće oprostiti što ste slušali dipl. ecc. Darka Antelja.

  2. Bohrer kaže:

    Vidi.vide gospodu taksista i prevoznika ,oni bi radili a ne bi plačali poreze ,pa nije ovo više komunizam kada su u državnim preduzećima odmarali a posle rada su isli u fuš na laku zaradu.

OSTAVITE KOMENTAR