Balint Pator dobio preporučeno pismo od direktora Reala

Predsednik Skupštine opštine Subotica i narodni poslanik Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor dobio je nedavno poklon iz Madrida od svog omiljenog kluba Reala.

Uz obaveštenje da je njegovo članstvo u timu navijača produženo Pastoru je stigla i zastava španskog tima i poster sa slikom i potpisima igrača. 

Pismo je potpisao sportski direktor Emilio Butragenjo.

– Navijam za klub od 1987, a postao sam član još 2014. godine. Produžena članska kartica mi je stigla u nedelji kad je svoju ulicu u Madridu dobio čuveni mađarski fudbaler Ferenc Puškaš koji je ostavio veliki trag u Realu – rekao je Pastor.

(Kurir.rs/Novosti)KOMENTARI

 1. Tole kaže:

  Umesto da podeli svoje lepe vesti na drustvenim mrezama, mogao bi da poprica u vezi granica sa nasim dragim komsijama.
  Prvo pitanje – Kod madjara zasto ima 8 (osam) kapija za prelaz, i radi samo 2,a u medjuvremenu policajci i carenici puse cigare, smeju se, piju kafu,pricaju o glupostima, i na svakoj kapiji bar 2-3 carenika, i bar 2-3 policajaca, a mi cekamo po sat, dva bez veze…
  Drugo pitanje- kad cete otvoriti male granicne prelaze da rade kako treba a ne samo od 7-10 i 16-19??? Nema smisla da ih drzite zatvorene!
  I na kraju, napred Real Madrid!

 2. Oki kaže:

  @tole,
  Ove tvoje žalopojke imaju smisla isto kao i ova “VEST”!
  Ajde sad redom i normalni ljudi imaju hobi, e sad počnite pisati kako se Božina krmača oprasila, Bela ima pulina koji je naučio da šeni, itd.
  Smešan sajt ponekad!

 3. Ljiljana kaže:

  Ovo je smešno. U nedostatku pravih vesti jer se ništa bitno ne radi u gradu, pretpostavljam da se moraju objavljivati i ovakve “vesti”.

 4. Dragoljupče kaže:

  Ovo na slici nije Balint Pator, gospodina Patora poznajem lično i ova osoba sa slike uopšte ne liči na gorenavedenog gospodina, molim vas stavite sliku pravog Patora a ne ovog na slici čije se ime samo piše slično!

 5. Savudin kaže:

  Ja sam mislio da je preležao dečije bolesti.

 6. Mačak kaže:

  Svašta

OSTAVITE KOMENTAR